„Şofer” fără permis depistat de poliţiştii de frontieră arădeni

„Şofer” fără permis depistat de poliţiştii de frontieră arădeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – I.T.P.F. Oradea au depistat doi cetăţeni români, care conduceau două autoturisme fără a poseda permis de conducere.

În data de 21.07.2015 orele 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Aurel M., în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta nu a putut prezenta permisul de conducere, susţinând că nu îl are asupra sa, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cetăţeanul român nu este posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile române. Referitor la acest lucru, bărbatul a declarat că nu deţine permis de conducere din anul 2006, când i-a fost anulat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit acte de urmărire penală pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.