Tânăr reţinut după ce a accidentat mortal un pieton şi a fugit de la locul faptei

Tânăr reţinut după ce a accidentat mortal un pieton şi a fugit de la locul faptei

A omorât un pieton şi a fugit de la locul accidentului. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani din Ineu care în noaptea de 25 mai a provocat un accident mortal iar mai apoi a părăsit locul faptei.

„În data de 25 mai, în jurul orei 03.25, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în localitatea Beliu a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe DJ 792/A, pe partea dreaptă a direcţiei de mers Beliu – Chişlaca, împreună cu o altă persoană, G. Valentin, de 52 de ani a fost accidentat şi proiectat în şanţ, de un autoturism care a pătruns pe contrasens şi care a părăsit locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Sosit la faţa locului, echipajul medical nu a mai putut decât să constatate decesul victimei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la producerea accidentului, să-l identifice pe şoferul care a produs accidentul, în persoana lui Ioan M, de 22 de ani, din Ineu.

Tânărul a fost reţinut, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.