Șofer vitezoman, urmărit de polțiști. Circula cu aproape 200 de km/h

Șofer vitezoman, urmărit de polțiști. Circula cu aproape 200 de km/h

Un șofer care circula, sâmbătă după-amiaza, pe drumul Arad – Curtici cu aproape 200 de km/h a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, aceștia fiind nevoiți să-l urmărească pentru a-l putea opri.  

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, în după-amiaza zilei de 25 martie, un autoturism care se deplasa cu viteza de 187 km./h. (fiind depașită viteza maximă admisă cu 87 km./h.), pe DJ 792/C, între Arad și Curtici.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, fiind depistat ulterior, în urma căutărilor, în afara localității Curtici.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din localitate, care a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de peste 3.600 de lei, fiind lăsat fără persmis pentru 150 de zile.

Patru luni, fără permis de conducere

Un alt șofer vitezoman a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Dorobanți, căruia i-a fost suspendat și dreptul de a conduce pentru 120 de zile. Acesta a fost depistat, în după-amiaza zilei de 26 martie, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Curtici, aparatul radar înregistrând o viteză de 139 km./h., fiind depașită viteza legală de deplasare cu 89 km./h..

Polițiștii rutieri atrag atenția conducătorilor auto că viteza excesivă este cauza principală de producere a accidentelor rutiere cu consecințe grave.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.