Șoferi drogați și băuți, depistați de polițiștii rutieri arădeni

Șoferi drogați și băuți, depistați de polițiștii rutieri arădeni

Polițiștii arădeni au întocmit, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe dosare penale pentru infracțiuni rutiere.

Polițiștii Secției Rurale nr. 1 Arad au depistat în trafic, în seara zilei de 25 iulie, un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/E, în localitatea Sânpetru German. În urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat o valoare pozitivă pentru metamfetamine, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

Un bărbat de 34 de ani, din județul Mehedinți, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în localitatea Odvoș, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,36 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 1,13 a mai fost depistat, în Șiria, un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului: în Ghioroc, un orădean de 31 de ani, cu o îmbibație alcoolică de 0,93 mg./l. alcool ăur în aerul expirat; în Semlac, un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, cu o îmbibație alcoolică de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat; în Pâncota, un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, cu o îmbibație alcoolică de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe D.N. 7, în localitatea Săvârșin, un tânăr de 20 de ani, din Bata, cu o îmbibație alcoolică de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În dimineața zilei de 25 iulie a.c., un bărbat de 39 de ani, din Apateu, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Toți cei depistați sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.