Șoferi INCONȘTIENȚI! Polițiștii au depistat mai multe persoane care au condus sub influența ALCOOLULUI

Șoferi INCONȘTIENȚI! Polițiștii au depistat mai multe persoane care au condus sub influența ALCOOLULUI

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, șapte persoane care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii orașului Lipova au depistat un bărbat de 54 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 1,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Pe raza aceleiași localități a mai fost depistat un tânăr de 27 de ani, din Zăbrani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolmie de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe Calea Radnei, din municipiu, a fost depistat de polițiștii Secției nr. 2 Micălaca un tânăr de 27 de ani, din Pecica, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolmie de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Au mai fost depistați conducând sub influența alcoolului: pe Calea Victoriei, din municipiu, un bărbat de 43 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolmie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și cu acceași alcoolmie un alt bărbat de 43 de ani, din Macea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, pe raza localității Felnac, informează IPJ Arad.

Polițiștii orașului Curtici au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/j, pe raza localității Dorobanți, având o alcoolemie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Pe raza localității Nădlac, a fost depistat un tînăr de 18 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.