Șoferii arădeni au circulat cu alcoolul „la bord” în acest weekend

Șoferii arădeni au circulat cu alcoolul „la bord” în acest weekend

Polițiștii Serviciului Rutier Arad cercetează mai multe persoane pentru săvârșirea faptei de conducere sub influența alcoolului.

La data de 1 iunie, polițiștii au depistat în trafic, pe D.N. 7, pe raza localității Cicir, un bărbat de 61 de ani din Ghioroc, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbiație alcoolică de 0,67 mg./l. alcool în aerul expirat.

Conform procedurii, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Duminică, 31 mai, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu, un bărbat de 45 de ani din Secusigiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Ca urmare a testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,42 mg./l. alcool în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 31 mai, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Pecica au depistat un pecican de 22 de ani care, în cursul nopții de 30-31 mai, ar fi produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitate. În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,36 mg./l. alcool în aerul expirat. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru infracțiuni săvârșite la regimul circulației.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.