UPDATE/ Șoferii atenționați să nu parcheze pe mai multe străzi din municipiu

UPDATE/ Șoferii atenționați să nu parcheze pe mai multe străzi din municipiu

Primăria Arad anunță un nou transport agabaritic în municipiu, șoferii fiind rugați să nu parcheze pe mai multe străzi din municipiu.

„În seara zilei de 18 octombrie, constructorul contractat de municipalitate pentru realizarea proiectului «Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare» va transporta o nouă confecție metalică (grinda G 202) de mari dimensiuni, parte componentă a noului pod peste Râul Mureș. Încărcarea va avea loc miercuri seara, transportul va fi realizat noaptea de miercuri spre joi, iar montajul se va realiza în 19 octombrie 2023.Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB România, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborârea de pe autostradă la Aeroport – Calea Bodrogului – strada Dorobanți – strada Andrei Șaguna. De aici transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier,  pe malul Mureșului. Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasarea mijlocului de transport agabaritic. Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Arad.

UPDATE: Transport agabaritic amânat cu o zi

„Din motive de ordin tehnic, transportul agabaritic programat pentru seara zilei de 18 octombrie se va efectua în data 19 octombrie, începând cu ora 22. Constructorul contractat de municipalitate pentru realizarea proiectului «Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare» va transporta grinda G 202, o confecție metalică de mari dimensiuni, parte componentă a noului pod peste Râul Mureș. Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB România, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborârea de pe autostradă la Aeroport – Calea Bodrogului – strada Dorobanți – strada Andrei Șaguna. De acolo, transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier,  pe malul Mureșului.

Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasarea mijlocului de transport agabaritic.  

Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere!”, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.