Șoferii atenționați să nu parcheze pe mai multe străzi din municipiu

Șoferii atenționați să nu parcheze pe mai multe străzi din municipiu

Primăria Arad anunță un nou transport agabaritic în municipiu.

„În seara zilei de 2 octombrie 2023, constructorul contractat de municipalitate pentru realizarea proiectului «Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare» va transporta o nouă confecție metalică (grinda G 203) de mari dimensiuni, parte componentă a podului hobanat peste Râul Mureș. Încărcarea va avea loc luni seara iar transportul va fi realizat în noaptea de luni spre marți, iar montajul marți, 3 octombrie.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Arad.

Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB Romania, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborâre de pe autostradă la Aeroport – Calea Bodrogului – strada Dorobanți –strada Andrei Șaguna. De aici transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier,  pe malul Mureșului.

„Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasare mijlocului de transport agabaritic. Le prezentăm scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere.”, se mai precizează în comunicatul de presă.

Cuvinte cheie
  1. Bata-va dzeu si moartea sa se aleaga de voi,nesatulilor de bani!a m i n !!Nu va e RUSINE??dar NU va e rusine sa cereti bani de parcare la spital si cimitir?Acolo sa ajungeti avarilor,spurcatilor!voi si copiii vostri!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.