Șoferii au ajuns la CAPĂTUL RĂBDĂRII! Primarul unei localități arădene, ACUZAT că nu face nimic pentru îmbunătățirea stării DRUMURILOR

Șoferii au ajuns la CAPĂTUL RĂBDĂRII! Primarul unei localități arădene, ACUZAT că nu face nimic pentru îmbunătățirea stării DRUMURILOR

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, trage un nou semnal de alarmă cu privire la starea dezastruoasă a drumurilor din comună şi pasivitatea primarului Crişan faţă de acest subiect.

Mai tragic, administraţia locală ignoră atât solicitărilor noastre scrise cât şi nenumăratele sesizări ale cetăţenilor de a plomba aceste căi de acces, spune Kempf.

„Zilnic, locuitorii din Vladimirescu îşi distrug maşinile pe drumurile din comună din cauza gropilor prezente la tot pasul. Sigur că nu am stat nepăsăstori şi în luna martie am solicitat în scris administraţiei locale să privească cu responsabilitate problema şi să se apuce de lucru. Vorbim în special despre acele gropi apărute din abundenţă după îngheţ. Nici până în ziua de astăzi domnul Crişan nu a întreprins nimic, ca în mai toate cazurile, cu menţiunea că lucrările de plombare s-ar putea realiza cu finanţare locală, chiar din excedentul bugetar semnificativ. Exasperaţi, oamenii ne sesizează că fiecare groapă le dă zilnic de furcă şi că în mod constant îşi deteriorează autoturismele pe fondul dezinteresului manifestat de primar. Să sperăm totuşi că Ioan Crişan nu ne va ține până toamna târziu cu plombarea drumurilor, cum s-a întîmplat anul trecut. Dacă se va petrece acest lucru, probabil foarte mulți cetățeni îi vor adresa cuvinte „dulci“ pentru fiecare groapă în care dau cu mașina, spune consilierul local Francisc Kempf, preşedintele PSD Vladimirescu.

Foto: Arhivă (rol ilustrativ)

Loading...
  1. kempf fa un proect in folosul comunitatii ,dar nu esticapabil sa faci asaceva.esti tare slab ,doarcritici ,atit poti neamtule.

    Raspunde
  2. Neamtule esti cel mai slab consilier psd ,te dai mare lider si vrei sa fii si primar.daca te-as vota ar fii greseala vietii mele.

    Raspunde
  3. Nu discut despre lupta politică din Vladimirescu. Vreau doar să spun că primarul Ioan Crișan are destule bube pe conștiința umană și politico-administrativă, ele ieșind uneori la suprafață, cu toate eforturile lui de a se prezenta în ochii lumii ca un om modest, silitor, dedicat binelui public. Ultima situație care m-a pus pe gânduri a fost marți, la ceremonia dedicată Zilei Pompierilor, unde n-a catadicsit să participe, deși a fost invitat și are în comună o unitate a ISU. Nici măcar n-a trimis pe vice sau altă persoană să ridice diploma de merit cu care l-au recompensat cei de la ISU Arad. Afară (la TV Arad) e vopsit gardu’, iar la Vladi rage leopardu’… Văd că pe facebook are postaci care să-l apere!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.