Șoferii, sub supraveghere! Camere de luat vederi montate într-o localitate arădeană

Șoferii, sub supraveghere! Camere de luat vederi montate într-o localitate arădeană

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, consideră că echipa social-democrată îşi face cu cinste şi eficienţă datoria faţă de cetăţenii comunei.

Acesta spune că aspectele cerute şi semnalate în amendamentul depus la sfârşitul lunii septembrie sunt fie rezolvate, fie în curs de amenajare.

„Primul punct vizează chiar camerele de luat vederi, şapte la număr, moderne şi performante, amplasate la ieşirea şi intrarea fiecărei localităţi aparţinătoare de Vladimirescu. Aceste camere având rolul de a monitoriza traficul şi a servi drept martor în cazul infracţiunilor sau a accidentelor rutiere au fost deja montate şi sunt funcţionale. De asemenea am mai solicitat reabilitarea locului de joacă din Horia, obiectiv înfăptuit şi el. Nu am omis nici solicitatea montării unor stâlpi de iluminat public pe drumul ce duce la cimitirul din Horia, lucrare care va fi finalizată cât de curând. Ceea ce promitem facem, fapte nu vorbe! Ein Mann, ein Wort!”, spune Kempf.

 

 

Loading...
  1. Domnul Kempf, eu am auzit vorba asta (Ein mann, Ein wort) in “Actorul si salbaticii”. Dar fii atent la cum continua monologul lui Caratase.. si mai ales pe cine ridiculiza….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.