Șoferul PORSCHE-ului implicat în ACCIDENTUL produs pe DN7 își caută DREPTATEA. Ce s-a întâmplat de fapt

Șoferul PORSCHE-ului implicat în ACCIDENTUL produs pe DN7 își caută DREPTATEA. Ce s-a întâmplat de fapt

Șoferul declarat vinovat pentru accidentul ce a avut loc joi pe DN7, între localitățile Mândruloc și Vladimirescu, își caută dreptatea.

Vă reamintim că ieri a avut loc pe DN7  un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, un Porsche și un Opel înmatriculat în Gorj. Traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate, pe ambele sensuri de mers.

Șoferul autoturismului marca Porsche, Ciprian Suciu, susține că a provocat accidentul după ce a fost forțat să iasă de pe șosea. Iată ce scrie acesta pe Facebook: „Salut, sunt șoferul cu mașina roșie. Am pierdut controlul în urma faptului că două mașini au depășit pe linie continuă și m-au forțat să ies de pe carosabil. Din câte îmi amintesc era un Q7 albastru și un Mercedes Sprinter negru. Dacă e cineva care poate oferi informații vă rog să îmi scrieți. La ora actuală toți cei implicați în accident sunt acasă și în afara oricărui pericol, dar legea mă face vinovat. Evident, doresc ca cei care au provocat accidentul să fie prinși și «recompensați» conform legii”.

Foto: Ciprian Suciu

  1. Din nefericire se întâmplă mereu astfel de lucruri. Iar pe vinovații reali nu-i mai găsește nimeni. Legea însă nu se negociază. ea spune că șofatul trebuie executat în așa fel încât perocolul să fie aproape total eliminat. DE aici nu scapă nimeni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.