Șoferul SCĂPAT a fost ARESTAT pentru CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI

Șoferul SCĂPAT a fost ARESTAT pentru CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad anunță că șoferul TIR-ului în care au fost descoperite, în data de 24 mai, 600 de baxuri cu țigări a fost arestat.

Asta după ce, inițial, omul s-a făcut nevăzut chiar din fața ochilor oamenilor legii.

Bărbatul a fost reținut, ulterior, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, fiind cercetat pentru contrabandă.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii economici, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în data de 28 mai a.c., a fost identificat un bărbat de 38 de ani, bănuit de contrabandă. Din cercetări a reieșit că acesta, în ziua de 24 mai a.c., ar fi condus un autotren cu semiremorcă pe D.N. 7, și ar fi fugit de la fața locului când a fost oprit de polițiștii Serviciului Rutier pentru verificări. În remorca autotrenului au fost depistate peste 600 de baxuri de țigarete de contrabandă”, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

„În ziua de 2 iunie a.c., bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza municipiului, în urma audierilor fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de de zile. Având în vedere complexitatea cauzei, aceasta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, sub coordonarea căruia polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate”, se mai arată în informarea IPJ Arad.

Foto: criticarad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.