Solidaritate FĂRĂ PRECEDENT: Galeria UTA-ei va PĂRĂSI stadionul dacă timişorenilor nu li se va permite accesul

Solidaritate FĂRĂ PRECEDENT: Galeria UTA-ei va PĂRĂSI stadionul dacă timişorenilor nu li se va permite accesul

Suporterii timişoreni care vor face, mâine, deplasarea la Şiria au parte de aliaţi tocmai de acolo de unde nu se aştepta mai nimeni: Galeria UTA-ei!

Timişorenilor, în număr de aproximativ 350, care au cumpărat bilete la meci, li s-a transmis, de către oficialii clubului UTA, că nu vor avea acces pe stadion decât în limita a 70 de locuri.

Acest lucru a fost taxat de fanii utişti din peluză, care consideră partida UTA – Poli „un derby al suporterilor”:

„Suporter Club UTA și membrii peluzei nu sunt de-acord cu permiterea accesului în stadion a doar 70 de suporteri timișoreni, dacă numărul celor care dețin bilete valabile este mai mare. Atragem atenția că din punct de vedere legal nu se poate opri accesul în stadion al suporterilor neinterziși prin lege, care au bilet sau abonament valabile, dacă nu domiciliază pe raza județului unde se joacă meciul. Astfel de abuzuri s-au mai întâmplat și în alte stadioane din țară, oprindu-se inclusiv accesul suporterilor UTA-ei la unele meciuri. Există și suporteri utiști cu buletin de Timiș și e absurd ca și aceștia să rămână pe dinafara stadionului.

Fotbalul fără suporteri nu înseamnă nimic, vedem asta de fiecare dată când se joacă meciuri în Liga I sau Liga a II-a. De aceea, indiferent de istoria mai veche sau mai recentă a rivalității cu suporterii echipei Poli, considerăm normală prezența acestora pe stadion și ne-o dorim, astfel încât să avem un meci care să se apropie măcar din acest aspect de marile meciuri UTA – Poli din trecut.

Dacă nu vor intra în stadion toți suporterii echipei Poli Timișoara care dețin bilet valabil pentru meciul UTA – Poli, peluza arădeană va ieși la rândul ei din stadion. Un meci UTA – Poli trebuie să rămână un derby al suporterilor, fie în stadion (chiar dacă la Șiria, dar de acest aspect ne vom mai ocupa cu alte ocazii), fie lângă stadion – dacă va fi cazul”, se arată într-un comunicat de presă al Suporter Club UTA.

Loading...
  1. foarte bine sa ramana toti afara si sa se bata ca chiorii sa putem vedea si noi meciul linistiti! Haide UTA!

    Raspunde
  2. spectacol va fi doar in tribune daca va fi, ca echipele sunt pleazna

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.