Mai multe articole din rubrica "" ↑

Soluție de COMPROMIS în PNL Arad. Cu cine va fi ÎNLOCUIT Gheorghe Falcă

Soluție de COMPROMIS în PNL Arad. Cu cine va fi ÎNLOCUIT Gheorghe Falcă

Surse din PNL Arad au dezvăluit pentru NewsAr.ro faptul că apele tind să se limpezească în organizația județeană, după contestația depusă ca urmare a alegerilor interne și admisă de Curtea de Onoare și Arbitraj.

Astfel, pentru a evita distrugerea organizației, care la acest moment este împărțită în două tabere, se va merge pe o soluție de compromis: Alegerile vor fi repetate și în fruntea PNL Arad va fi aleasă o persoană agreată de ambele părți. Conform informațiilor noastre, soluția de compromis se numește Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al organizației și, fapt extrem de important, președinte al Consiliului Județean Arad. Provenit din tabăra Falcă dar, prin poziția administrativă deținută, agreat și de tabăra contestatarilor, Cionca este perceput, inclusiv de conducerea centrală, ca un factor de echilibru în organizația județeană a PNL. Acest lucru, laolaltă cu dorința lui Gheorghe Falcă de a lăsa Aradul pentru un fotoliu de europarlamentar, deschid calea unei noi etape în PNL Arad, una care se dorește a consensului și a adevăratei fuziuni între vechile PDL și PNL, în perspectiva alegerilor locale din 2020.

Compromisul de care pomeneam este favorizat și de pericolele externe: Organizația județeană a PSD Arad devine din ce în ce mai puternică iar USR (care are doi parlamentari!) și-a manifestat intenția de a câștiga bătălia pentru Primăria Arad în 2020. Cum în ecuație mai intră ALDE, PMP, UDMR și societatea civilă, se anunță o bătălie cruntă la viitoarele alegerile locale, bătălie pe care PNL nu acceptă să o piardă. De aici și „înțelepciunea” de pe urmă a părților implicate!

Loading...
 1. Daca dl. Falca intelegea de mai demult sa se retraga si la alegeri candida dl. Cionca ar fi fost deja de un an liniste in partid. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata!

  Raspunde
 2. Nu uitați de Cristina!un apropiat al lui Orban

  Raspunde
 3. Nu e solutie de compromis ci una de bun simt. Si in definitiv pe cine altcineva sa puna?

  Raspunde
 4. <>, toti aveti o problema cu PNL dar nu va uitati cate problema aveti voi de rezolvat.

  Raspunde
 5. avand in vedere ca PNL e la butoane in Arad si orasul e condus dupa toanele sefilor de acolo e normal ca toata lumea sa aiba o problema cu PNL

  Raspunde
 6. nu are nimeni probleme cu PNL dar sa nu ne ia de prosti pe toti

  Raspunde
 7. UN VECHI LIBERAL 28 august, 2017, 4:35 pm

  DA DOAMNE MINTEA ROMANULUI CEA DE PE URMA

  Raspunde
 8. UN VECHI LIBERAL 28 august, 2017, 4:46 pm

  POATE,IL DUCE CU EL SI PE PRIMARUL (INCA) DE LA VLADIMIRESCU, CA SA AIBA CINE SA-I POARTE BAGAJELE !!!

  Raspunde
 9. Tinarul PSD-ist 28 august, 2017, 7:17 pm

  Mai degraba…. tov Crisan se intoarce la vechea lui dragoste = PSD

  Raspunde
 10. Poate asa, va fi oprit banditismul politic si epurarea vechilor liberali din Vladimirescu si judetul Arad

  Raspunde
 11. vine neamt la vladimirescu.mai avem unul.la vladimirescu vine cu neamtu caprar,fiforul si tripa.toti sunt mincinosi ,caracteristic psd-lui.

  Raspunde
 12. O sa-i minta pe cetateni de la vladimirescu asa frumos cum ne mint cu pasajele,sper sa ne trezim si sa nu mai votam psd-ul.

  Raspunde
 13. Pe calimente l-ați uitat?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.