SONDAJ/ Alegeri locale 2016: Votează-ţi primarul! – BOCSIG

Rezultate
 1. deci daca ne punem bine il batem pe Ciul! pentru asta gata cu orgoliile!!!!!!!!

  Raspunde
  • Vedeti ca primarul si viceprimarul au taiat arborii din curtea scolii vechi din Bocsig. Aceii castani aveau 100 ani si niste nesocotiti ii taie Rusine sa va fie. Numai de distrus si de facut pagube avutului obstesc sunteti capabili, de aceea trebuie sa plecati din Primarie.

   Raspunde
  • Bine ar fi sa-i verifice cineva pe toti angajatii aroganti de la primaria Bocsig care vorbesc cu oamenii in varsta de sus , ba pe unii ii sii injura ( pentru frustrarile personale din tinerete) ei nu sunt vinovati ca la conducerea satului sunt angajati neavenitii inculti care au avut rude si pile in primarie inainte .
   Primarul trebuie ales in functie de ceea ce se vede ca face: Famile Decenta Gospodarie curata, Respect fata de semenii lui.

   Raspunde
  • nu aveti sanse degeaba va zbateti!! Ciul va ramine;)

   Raspunde
 2. Sondajul e facut de sucan ?

  Raspunde
 3. Avem nevoie de un primar cu studii, sa ne reprezinte! Si sa fie pentru comuna si localnici! Nu pentru anumite firme care il sponsorizează!

  Raspunde
  • Da, Primarul cu studii gandeste sanatos, stie sa deosebeasca binele de rau, stie sa asculte si sa vorbeasca si cu vladica si cu opinca, dar cei de acum de la Primarie, vorba aceea:” Minte multa nu se cere, prost sa fii, dar sa ai putere” Asa ca Bocsigani, TREZITI-VA!!! Schimbarea trebuie sa vina si la noi. Doamne Ajuta !

   Raspunde
   • Mai,Petre draga,cred ca nu esti tu in masura sa apreciezi inteligenta unui om si dupa cum gandesti nu te ajuta prea mult studiile.(daca le ai..)

    Raspunde
 4. Vrem schimbare ! Ne-am saturat sa fim marionetele actualilor , care au facut praf comuna noastra.Bocsigani trezitiva !!!

  Raspunde
 5. Am auzit ca primarul traseist de la Bocsig are probleme la ANI .Si cine face cunostinta cu frumoasa „Ani”, nu prea a fost curațel sau cumuntel

  Raspunde
 6. Oricine ar fi primar nu o sa vezi schimbari radicale sau ceva extraordinar , traim in Romania oameni buni …

  Raspunde
 7. Comentati fara rost,tot Ciul Ioan Florin o sa va bata.

  Raspunde
 8. Cred ca unii care a-ti facut comentarii negative la adresa primarului de Bocsig Ciul sau cum se numeste,ori nu sunteti din localitate,ori nu stiti pe ce lume traiti.Eu doar trec prin Bocsig si am fost placut impresionat de cum arata Bocsigul acum si cum arata in urma cu cativa ani,cand il aveati primar pe consateanul vostru Palcu V. care a facut si el ceva un wc in curtea scolii. Frumoasa realizare.Ce ziceti d-lor e valabila comparatia?

  Raspunde
 9. Pe noi ,cetatenii Bocsigului nu ne incalzeste cu nimic studiile. Noi vrem un primar gospodar care stie sa gestioneze problemele unei comune si cred ca Ciul a demonstrat ca stie. Nu vrem un primar care nu a stiut sa gestioneze nici macar problemele din familie. Lucrez in Delphi si toti colegii de pe alte sate lauda Bocsigul cat de mult a evoluat. Nu vad motivul pentru care sa schimbam un lucru care merge bine. Sper ca nu am suparat pe nimeni, eu doar mi-am spus parerea.

  Raspunde
  • Un primar reprezinta localitatea. Un om de calitate isi alege o echipa de calitate si realizeaza lucruri de calitate. A ajuns in Romania sa fie un lucru rau ca cineva are studii si apoi ne miram de ce suntem unde suntem…

   Raspunde
  • Atac la familie? Ce facem noi aici ?Fiecare face cu viata lui ce crede de cuviinta , asa ca nu loviti în vuata privata a nimanui , nu e corect !

   Raspunde
  • Ce aveti cu familia omului ? Sunteti de jale , rusine !

   Raspunde
  • dragule cetatean care vezi cum infloreste bocsigu tu ai dreptate in mina stinga dar in dreapta ai altceva tu nu ai cum sa vezi problemele bocsiganilor care se confrunta cu o gramada de corupti care se folosesc de banii comunei dupa bunul lor placsi problema e ca lucrurile nu merg bine bocsigul e dator si pe urmatorii 25 de ani si lucrurile care sau facut cu acei bani necesita deja reparatii

   Raspunde
 10. Da, corect! Cel mai bine ar fi un primar gospodar si cu studii!

  Raspunde
 11. Apăi Gaica va bate pe toti . Dar cine e Gaica ? Sau e vreo fictiune ?

  Raspunde
 12. Care nu ar fi gospodar? Cu Atîtia bani? Domnul care a vazut bocsigul inflorind!!! Dar pășunea vinduta ai văzut-o? Dar fabrica de la gara ai văzut-o? WC-ul lui Vichenti?? L-ai vazut? Dar căminul reparat de ciul care sa decojit! Nu l-ai vazut? Străzile făcute de 1 an, deja se descompun! Asta ai vazut? In 12 ani ti se pare mult? Căminul(exteriorul, ca numai ala a fost făcut!) primaria,parcul,si străzile! Canalizarea a fost documentația finalizată in momentul in care Vichenti a părăsit primaria. Dar nimeni nu a continuat-o! Dece? PNT ca nu se vede! Facem ce sare in ochii! Fonduri europene, dar tot datori avem! Alți au drept la pășune( cei care nu sint din comuna)dar băștinași nu!! Astea nu le vedeți?

  Raspunde
 13. Uitativa la bîrna voastra din ochii, si pe urma sa vedeți gunoiul altuia!!!! daca aveti nerușinarea sa va amestecați in familia cuiva, sinteti niște gunoaie!

  Raspunde
 14. Stiu ca la noi mai putin conteaza legea, dar totusi primarul Ciul a incalcat art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003 si ANI, pe buna dreptate, l-a declarat incompatibil. Totusi, intreb pe toti cei din Bocsig: cand vom ajunge sa respectam noi legea? Vrem ca politicienii sa ne respecte, dar noi ii votam si apoi ne miram ca nu stiu ce fac… Indiferent cine ar fi, daca a incalcat legea, sa plece! Sa vina altul si daca si acela incalca legea, si acela sa plece!

  Raspunde
  • Eu zic sa ii lasi pe judecatori sa judece daca legea a fost incalcata sau nu; de fapt, chiar au judecat, si au dispus anularea raportului: http://portal.just.ro/59/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=5900000000052807&id_inst=59
   Dar imaginea omului astuia care a fost terfelita de catre mincinosi, cine o restabileste?

   Raspunde
   • Eu nu am vazut o imagine terfelita . Dar asta e lupta , si astea sunt armele , oricum oameni sunt greu de multumit

    Raspunde
    • Uita-te pe facebook, Ciul e facut mincinos, desi in prezent raportul e anulat! E adevarat, ANI a facut recurs, dar in momentul de fata, pana la judecarea lui, e ca si cum raportul nu ar fi existat. Daca pretindem ca spunem adevarul si ceilalti sunt mincinosi, macar sa o facem, sa
     prezentam lucrurile asa cum sunt!

     Raspunde
  • Mentionati cum a incalcat legea d-l ciul,poate nu toti bocsiganii cunosc legea nr.161/2003.D-l Ciul a fost asociat cu sotia la un magazin pe care toti bocsiganii il stiu,magazin pe care il detineau inainte de a ajunge primar si mentionat in toate declaratiile de avere depuse;nu a facut nimic de care sa-i fie rusine.

   Raspunde
 15. Foarte corect!! Votînd, ne facem rău cu mina noastră!!! A știut destul de bine ca încalcă legea dar totuși a făcut-o!!! Oare nu a făcut-o de mai multe ori??? Bazându-se pe putere!! Schimbarea fraților!

  Raspunde
  • Pana si cei cercetati penal sunt nevinovati pana la proba contrara! Cand se emite un raport administrativ ANULAT de instanta, aruncati cu pietre! Nu se zice degeaba ca bocsiganii sunt cei mai rai oameni…

   Raspunde
   • cum puteti spune ca bocsignii sint cei mai rai oameni cand la noi in comuna sau integrat o gramada de oameni care au venit din alte parti si au fost acceptati si primiti cu bratele deschise

    Raspunde
 16. Ce tot îi daţi cu studiile, Ciul şi Bătrâna nu au studii?

  Raspunde
 17. Da ,Ciul este cu studii economice se vede asta dupa realizările din comună şi drămuirea banului public în ineresul cetăţeanului, se asfaltează uliţele comunei,a satelor aparţinătoare, renovarea şcolilor, achiziţionarea microbuzelor pt. transportul elevilor ,urmează asfaltarea străzilor din satul Mânerău şi câte altele activităţi gospodăreşti realizate. Bătrîna fost COLONEL ÎN POLITIA ROMANA , nu are studii ?. A dovedit în echipă cu Florin Ciul că au condus comuna Bocsig cu multă responsabilitate şi respect pentru cetăţean. Dacă lucrurile merg bine hai să nu le stricăm, să punem cu toţii umărul şi să sprijinim intentiile lor bune. Teodor Gaica a scris aceste rânduri şi cu dorinţa de a vă informa pe această cale că eu nu am intentia de a candida la nici o funcţie publică la alegerile locale din acest an 2016 şi nici nu am fost intrebat dacă doresc să particip la acest sondaj de opinie.

  Raspunde
  • Batrana, a avut noroc in socrul sau Laia lui Cocosita de a ajuns mare militian, de nu se insura cu fata lui Laia, nu ajungea cine a fost, asa ca asta-i realitatea .

   Raspunde
 18. Oo! Domnul Gaica(fost polițist) nu va stresați, va face rău!!! Unde a făcut domnul Ciul studiile? La Fabrica??? A făcut ceva studii acum tirZiu! Si pe bani publici! In caz ca nu Știați! Ok? Nu toată lumea e oarba! Cine nu face? Daca are Atîtia bani la dispoziție? Dar pășunea cine a vinduta? Dar fabrica vinduta? E tot un proiect bun? Apropo! El figurează la înalta curte de casație! Asa ca nu este pronunțat definitiv! Hoooo ușor!!! 12ani sint multi!!! Si aici a sponzorizată si Composesoratul! Normal daca a luat cu 2 mînuțe! Da si ei ce scapă printre degete! Iar domnul securist vicele! Nu ii este suficient pensia? Mai ia si de Vice +se mai înscrie ai la Composesorat! Ca de e nesătul!!! Iar pe dumneavoastră Dnl Gaica! Nu va stresați! Nu strângeți nici măcar suficiente semnături pentru a va depune candidatura!!!! Nu ne mai sinteti in epoca voastra comunista! Ce ziceți voi asta e!!! Țeapa ne-am trezit! PS: utilajul care sa stricat pe pășune? A costat 1 miliard reparația? ??

  Raspunde
  • Oh doamnă dragă că mult vă mai stă domnul Ciul în găt, ce să mai zică lumea cu atâta răutate.Dacă aveţi curaj anonimilor, mergeţi la Primărie şi spuneţii in faţă primarului, nu vă ascundeţi după cuvântul anonim.

   Raspunde
  • Poate vreti sa fiti mai explicita:
   1. Ce pasune s-a vandut?(sper ca nu va referiti la cea retrocedata Composesoratului Rapsig, cu privire la care primaria nu a mai avut nicio legatura dupa ce le-a dat-o, ca altfel amestecam rau caprele cu oile si iese o tocanita de toata frumusetea!).
   2. Stiti cine a vandut fabrica? Proprietarul caruia i-a fost retrocedata(si repet, dupa retrocedarea unui bun, primaria nu mai are niciun drept de decizie cu privire la el, asa cum nu are nici cu privire la casa dvs.).
   3. Ce tot ii dati cu ICCJ? Cititi mai intai ce a dispus Curtea de Apel, in momentul de fata, pana la judecarea recursului, aceasta e situatia reala.
   4. Un om care a muncit o viata, are dreptul la pensie(sper ca macar cu asta esti de acord!). Daca munceste suplimentar, este normal sa fie platit pentru munca lui! Tu ai face voluntariat? Si logica ta e extraordinara: hai sa punem alt viceprimar, ce conteaza ca e mai prost, doar ca sa nu ia „domnul securist vicele” si pensia si indemnizatia la care are dreptul pentru munca depusa!
   5. Atacul la persoana e foarte urat(referindu-ma la parerile depre Teodor Gaica), din pacate, n-ati invatat nimic din campaniile anterioare…
   6. Despre ce utilaj e vorba?
   Sfat bonus: daca tot v-ati trezit, e recomandabil sa va treziti la realitate, nu intr-o lume imaginara, creata de voi!

   Raspunde
   • Tu vorbesti fato de campanile anterioare?de atac la persoane? Pai nu voi laţi facut pe.miclaus hoţ de biciclete? Etc… toti sint hoti si alcolisti! Voi sînteţi dumnezei bocsigului! Bivolaru si adepti! Esti jalnica!ps:si penibila! Expirat!

    Raspunde
   • normal pt mine pensionarii pe care trebuie sa ii respectam ca sunt parintii nostri sint scosi la pensie fiindca nu mai dau randament si ar trebui sa isi vada de pensie si sa se plimbe cu nepotii de mina prin parcuri ca nu am vazut pensionari angajati la sc palcu srl ci doar in functii de conducere

    Raspunde
 19. Ciul a renovat școlile???? Informează-te mai bine! Nu vb prosti! Peste 3/4 luni se distruge dispensarul! De bătrîni nu sa interesat nimeni??? Nu pe toți ii cumpărați!!!

  Raspunde
 20. Partial ai dreptate. Nu Ciul a renovat scolile, ci Comuna Bocsig, prin primarul sau, Ciul Ioan – Florin, care, impreuna cu aparatul de specialitate a pus in aplicare hotararile consiliului local de aprobare a investitiilor. Ca fapt divers, stiai ca s-au realizat, din bugetul local sau cu fonduri atrase la bugetul local, urmatoarele:
  INVESTITII UNITATI INVATAMANT
  perioada 2008-2015

  1. Modernizare parc Bocsig- 557.442 RON, din care valoarea terenului de sport – 119.886 RON (in curtea scolii cls. I-IV Bocsig)
  2. Incalzire centrala Gradinita P.N. Bocsig – 34.215 RON;
  3. Reparatii curente scoli de pe raza comunei – 79.464 RON;
  4. Modernizare si reparatii gradinita Bocsig si amenajare grup sanitar – 128.064 RON;
  5. Amenajare grup sanitar la scolile din Bocsig clasele I-IV, Colonia Bocsig si
  Minerau – 228.526 RON;
  6. Covor asfaltic teren sport scoala V-VIII Bocsig – 16.196 RON;
  7. Reparat vestiar teren de sport Bocsig – 29.998 RON;
  8. Reabilitare scoala I-IV Bocsig prin programul P.R.I.S. RURAL – 1.839.690 RON din care 1.732.480 RON fonduri nerambursabile si 107.210 RON contributia C.L. Bocsig;
  9. Dotare cu table de magnetice si accesorii – 12.970 RON;
  10. Dotare cu scaune gradinita Rapsig – 1.800 RON;
  11. Amenajare grup sanitar scoala generala Rapsig – 79.606 RON;
  12. Amenajare teren de sport si grup sanitar in localitatea Rapsig – 281.405 RON (in curtea scolii generale).

  Total investitii – 1.119.340 RON, din care
  Dotari: 14.770 RON
  De asemenea, este asigurata finantarea pentru reabilitarea termica/anvelorparea scolii din Rapsig, care va fi realizata anul acesta.
  Si inca ceva: precizati ce ar trebui facut pentru batrani si nu s-a realizat; sau, poate vi se pare normal sa ne uitam bunicii si parintii si sa-i aruncam in grija primariei?

  Raspunde
  • Doamne!!! Deșteapta mai esti!!! UDREA de bocsig!!!!;))))) esti buna ramii la noi! Nu la Plescoi!!;))

   Raspunde
   • Tin sa va multumesc pentru minunatele porecle atribuite! As avea, totusi, o obiectiune: puteati alege o persoana pe care sa nu o antipatizez asa profund! Trecand peste micile rautati, nu inteleg de ce v-ati inflamat in halul asta. Eu nu am facut decat sa demontez minciunile voastre cu cifre, pe care, de altfel, le-ati fi putut detine de ceva vreme, daca le-ati fi solicitat(observ ca sunteti interesati). Denigrand activitatea de pana acum a primarului, denigrati activitatea consiliului local(fara aprobarea caruia NU s-ar fi putut angaja nicio cheltuiala) si activitatea unei intregi echipe, care, mai bine sau mai prost platita, a facut eforturi sa puna in aplicare hotararile consiliului local si sa se realizeze investitiile aprobate, ceea ce nu mi se pare corect! Nu cred ca m-ati auzit vrerodata pe mine denigrand o persoana in vreo campanie electorala si niciunul dintre comentarii nu contine rautati la adresa vreunuia dintre potentialii candidati! Nu puteti nega evidenta fara sa va faceti de ras; oamenii vad lucrurile realizate si singurul efect obtinut e unul de respingere din partea celor care va aud. Puteti critica nerealizarile(or fi multe, nu poti sa faci totul si sa-i multumesti pe toti), dar ce s-a facut, s-a facut! Haideti sa fim in primul rand OAMENI; in data de 6 iunie tot aici vom fi si tot va trebui sa ne salutam pe strada. Iar, pana la urma, ori se improasca in campania electorala cu noroi, ori ne purtam civilizat, primar va fi cel care va avea cele mai multe voturi(si pentru asta merita respectul nostru)!

    Raspunde
    • Sti ce ne deranjează la tine? Esti jurista primăriei nu purtătoarea de cuvint al primarului! Ne-ai arată niște cifre care pentru noi sint exagerat de mari! Asa cum si voi ati considerat ca Vichenti a cheltuit foarte mult pentru celebrul wc! Dar el a făcut mizilic fata de voi! Voi ati făcut (exemplu) un wc la gradi Multtt mai mic si multttt mai scump! Un vestiar cu 29mil??? Pai ce ati pus? Dulap cu senzori? De ce nu au cistigat alte firme? Numai una? (Hmm bizar) ce anume am mințit noi? Ati luat 300mil+400mil (vechi) pentru Capela si nici gind sa fie gata!va văitați de salariu? Nu va este rusine?? Luați salariu la primărie,Ok e normal! Dar sumele alea de la
     Composesorat ?? 3/4 persoane ati supravegheat oameni la curățarea pășuni si beneficiați de 20mil si de 40mil!!!! Dar voi nici nu ati trecut pe acolo! Nu mințim mai mult ca voi! Ati avut nesimtirea de a spune la televiziune, faptul ca ati asfaltat drumul la Tamand! Care minte? Nu va place cind se dau cărțile pe fata? Voi ati jucat murdar in toate campaniile! Dar cind se îngroasa gluma, o dam la întoarsă, victima? PINA la urma adevarul o sa iasă la iveală! Te sfătuiesc, sa nu mai te ti asa tare de stilp!! O sa fi alungată ca un m-ar stricat! Bineînțeles cind nu mai esti bun!!!

     Raspunde
  • ??????trebuie făcut!!!! Bine zis!si cine trebuia sa facă?noi? Sau voi? Asa mai trebuiesc recunoscut! Acum ai dat răspuns corect

   Raspunde
  • imi p;are bine ca am ajuns sa cunosc cifrele acestea dar totusi imi par putin exagerate de ex:reparatievestiar teren sport300 mil in banii vechi amenajaregrup sanitar sc gen RAPSIG 800 mil si chiar si gradinita bocsig undeva la1,6 mil mi se pare cam exagerat dar totusi e bine ca sa facut problema e citi din acesti bani vin din partea composesoratului ceea ce e ilegal si imoral

   Raspunde
  • Cred că vichentuţ a dat cifrele astea că iel le ştie pe toate,consilierul permanent .

   Raspunde
   • Il alinți vichentut???? Pai nu ai zis tu ca tu nu denigrezi pe nimeni???? Ce aveti cu el? De ce asa mare ura fata de el? Nu suportați sa va ia cineva ciolanul? Aveti voi grija sa nu știe vichentut prea multe! Ma da nesimțiți puteți fi!!! Flegmatici si ipocriți!!! Nu încăpeți de Vichenti? Sa nu va încapă Dumnezeu in casele voastre! Va luat nevestele?

    Raspunde
  • Si CIT ati băgat voi in buzunar????

   Raspunde
 21. Noi Anonim? :)))) da tu nu esti Anonim?:))))). Multumesc dar nu sint tranvestit! Nu imi sta in gît Ciul! Ar putea sta tu cu El in gura! Ok? Dar pasunea de la Minerau? Proiectul canalizarea a fost finalizat si acordat din 2000(aproximativ)dar nu la-ti Mai continuat.apartamentele de la Bocsig gara???? Vindute Asa este? Voi stapiniti lumea? Numai firmele care va stirneste interes castiga? Mai bine ai munci pentru ce esti platita! Comenteaza in timpul tau liber!;))))

  Raspunde
  • Travestit sau nu, modul de exprimare spune multe despre caracterul tau…Daca vrei sa stii ce e cu pasunea de la Minerau, intreaba, nu trage concluzii, ca gresesti rau si te faci de ras! Nu e vina nimanui ca nu au fost in stare sa-si constituie composesoratul si sa depuna cerere de reconstituire a dreptului de proprietate. Pasunea e acum proprietatea Comunei Bocsig, stai linistit/a, nu a vandut-o nimeni! Despre canalizare, in ce limba vorbesti? Ce inseamna „finalizat” si „acordat”? Vrei sa spui ca s-a obtinut vreodata finantare pentru ea? Cand si de unde? Si daca da, intreaba-ti favoritul, care e consilier local dintotdeauna, ce s-a intamplat cu banii(stii doar, nimic nu intra si nu iese din buget fara aprobarea consiliului local)? Doar minciuni si supozitii, halal pre-campanie electorala! In legatura cu apartamentele din cartier, care e problema? Intreaba-ti din nou favoritul cum a votat cand s-a pus in discutie vanzarea lor! Grea administratia asta, dar toti ne dam cu parerea! PS Normal, arunci cu injurii si noroi, in loc sa comentezi cifre reale si verificabile!

   Raspunde
   • Draga noastră! Avocata! Cine, ce sa voteze??? Voi 10 contra 3? Vrei sa spui ca de votul lui a depins totul? Da ce va făcut? De il detestati asa de profund? Doamne ca sinteti in stare sa il mincati cu tot cu cacat! Sinteti aroganți,îngînfati si penibili!

    Raspunde
    • In cadrul sedintelor consiliului local, poti vota”pentru”, „impotriva” sau sa te abtii! Daca nu esti de acord cu un proiect de hotarare, votezi „impotriva”; majoritatea decide, deci proiectul s-ar putea sa se aprobe in ciuda votului tau, dar apoi ai constiinta impacata ca ai votat cum ai crezut! Ce critici sa aduci daca AI VOTAT „pentru”? Nu esti, cel putin, ipocrit???

     Raspunde
 22. Apropo de pasunea din Rapsig!!! Adeverinta care a facilitat vinzarea pasunea rapsig a fost eliberata si stampilata de communa Bocsig in 2009!!!! Cine a fost la conducere?? Dece nu aveti curaj la o confruntare? Va place ziarul? Normal acolo numai voi puteti comenta! Am vazut caracterul vostru in campanile precedente! Cum va placut sa batjocoriti adversari dar fara sa va poata da replica, pentru ca nu au avut acces la ziar! Chiar toti sintem prosti?

  Raspunde
 23. Mai lasal si pe altul!ori va scoate kuki?

  Raspunde
 24. Din start va spun ca nu sunt din Bocsig, nu cunosc pasunile si gunoaiele de acolo, am trecut de mai multe ori prin comuna, insa il cunosc pe D-l profesor Patrauta Teodor si va spun ca este exceptional, atat ca profesor cat si ca organizator. Ar trebui sa fiti mandri ca un astfel de om locuieste in localitatea dvs. si merita sa fie pus in fruntea comunei.

  Raspunde
 25. Ai mare dreptate! Sintem mindri de reușita noastră de a il convinge! Nu am onoarea PINA acum! Dar este un om excepțional!

  Raspunde
 26. Corect! Am intrat pe internet sa caut o carte a d-lui Patrauta si am dat de site-ul asta. Ma bucur sa vad ca locuitorii Bocsigului il apreciaza pe d-l profesor si eu am invatat multe de la el, acum sunt invatatoare in Calan, jud. Hunedoara si chiar pot spune ca o parte din ceea ce sunt i se datoreaza dansului. Nu ma asteptam sa candideze, stiu cat este de direct in vorbire si spune lucrurilor pe sleau, dar il felicit si sunt convinsa ca va face treaba foarte buna oriunde ar fi si ca toti vor fi multumiti! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

  Raspunde
  • Vai Madalina draga,ai cautat mult,d-l Patrauta a scris o singura carte,DACTICOMETRIE/2009

   Raspunde
   • Didacticometrie, mai incultura fara margini!

    Raspunde
    • Nu vorbi dacă nu ești în tema,ai văzut măcar o localitate cu groapa de gunoi,toate s-au închis, gunoaiele se duc la Ineu și mai departe la arad

     Raspunde
    • Poate sunt incult prin faptul ca am scris greșit titlul cărții dar m-am enervat pt.faptul ca elevii au fost obligați sa cumpere aceasta carte(2o Lei)

     Raspunde
     • Cine te-a obligat sa cumperi carti ? Eu nu cred asta , nimeni nu te poate obliga sa faci ce nu vrei sa faci , si eu am cumparat cartea si nu numai pe a domnului PT , dar am avut nevoie sa ma documentez . Apropo , am luat o carte doi studenti ,dar fara a fi obligati .Se pare ca nu ai trecut peste acele vremuri cand erai obligat sa faci ceva fara voia ta

   • Il apreciază oameni de rang înalt! Nu are nevoie de lauda ta ieftină!

    Raspunde
   • Ghiar daca nu prea le ai tu cu genul asta de lucrari, daca tot ai mentionat titlul lucrarii , banuiesc ca esti în sistem . Dar ce sa faci , astia ne sunt oameni

    Raspunde
   • Doamna prof!!!! Daca citeai cartea învățai limba romană! Si ajungeai in cariera departe! Dar te-ai oprit la stația gara! ;))))) daca nu ai stofa, esti varza!

    Raspunde
  • AMĂDĂLINOACĂ COSTICA 17 martie, 2016, 7:57 pm

   Mădălăna şi eu sunt din Călan dar nu te cunosc, aş vrea să te cunsc,căm place tare cum scii de domnul . Teai mai intâlnit cu domnu. Aş vrea să vină la noi la Călan să candideza dacă susţii cu atâta tărie că este direct în vorbire. Că nici nouă nu ne place de primarul nostru din Călan.

   Raspunde
  • AMĂDĂLINOACĂ COSTICA 18 martie, 2016, 9:23 pm

   Ce sunteţi vi se datorează dansului sau dânsului ? Am vrut doar să vă corectez întrucât am inpresia că nu staţi bine cu ,,Aromâna”d-na. Mădălina.

   Raspunde
 27. CEA MAI TARE FAZA! AZi, INTRE ORELE 15 si 15.30 D-L PRIMAR CIUL A FOST VOTAT DE PESTE 50 DE OAMENI, SUNT CONVINS CA TOTI SUNT DIN BOCSIG. DE ALTFEL, TOTI DIN BOCSIG SI DIN SATELE APARTINATOARE NU FAC ALTCEVA DECAT STAU PE NET SI IL VOTEAZA PE CIUL!
  SUNTETI TARI!

  Raspunde
 28. Oare cine la votat? Cărăuși lui!

  Raspunde
 29. care 50, sunt peste 100… Se va intampla ca la Tarnova, ca din 6000 de locuitori, vor vota 25000… Cred ca acum voteaza pestii din pescarie…

  Raspunde
 30. un bocsigan atent 17 martie, 2016, 4:29 pm

  Ati vazut sumele cheltuite de primar, postate pe site-ul acesta? Stimati bocsigani, transformati-le in banii vechi si va veti convinge ce sume colosale a folosit pentru asa zise marile realizari ale lui. Reperatiile wc-urilor la scoli a costat peste 2 miliarde, vestiarul de la terenul de sport 300 de milioane si asa mai departe. Ce parere aveti, bocsigani? Wc-ul la care fac referire acolitii primarului a costat doar 1 milion si jumatate, in banii vechi, dar este singurul functionabil la aceasta data.

  Raspunde
  • Wc-ul „vedeta” a costat intr- prima faza, aproximativ 90.000 de franci si nu a fost finalizat. S-au mai cerut 16.000 de euro ca sa se termine(intre timp s-a trecut la euro) si s-au cheltuit si astia. O nimica toata!

   Raspunde
  • Nu inteleg ce tot ne spui aici cu banii vechi,cu banii noi,sumele prezentate in RON sunt aceleasi si au aceeasi valoare si scuza-ma cu un milion si jumatate=150 ron reuseai sa cumperi maxim 2 wc-uri ,deci nu cred ca s-a construit toaleta scolii cu aceasta suma.P.S.;Toaleta este functionala ,cum zici tu pentru ca au finalizat lucrarile,,fantoma,,cei care au venit la primarie dupa Vichente Palcu(mesteru Manole)

   Raspunde
 31. Socotiti, la sumele prezentate de primarul Ciul pentru amenajari si modernizari (foarte mari) si sumele primite in „dar” de la composesorat. Sunteti multumiti, bocsigani?

  Raspunde
 32. Pai asa e fain! Mințiți si furați! Asa e omul. Ne îmbătam cu apa rece!

  Raspunde
 33. Domn` profesor Patrauta, aveti un vot de la mine, din Canada! Sa traiti!

  Raspunde
 34. D-l Patrauta a scris, printre altele, si Didactica predarii matematicii, care este, deocamdata, singura didactica ce vorbeste concret despre ceea ce trebuie predat la matematica in clasa pregatitoare. Cei care lucrati in invatamantul primar, daca aveti ocazia sa o rasfoiti, va veti convinge ca este o carte de calitate si foarte folositoare. Nu am fost obligata sa iau aceasta carte, dovada ca nu o am! Atunci, pentru examen, am imprumutat-o de la o colega si acum mi-am adus aminte de ea, ca mi-ar fi utila la clasa.
  P.S. Sunt din Calan, parintii mei locuiesc in Calan, dar acum predau la Deva. Cursurile d-lui Patrauta le-am urmat la Hunedoara, in 2008.
  P.P.S. Sunt casatorita, insa in niciun caz nu-mi place sa ma intalnesc cu analfabetii.

  Raspunde
  • Poate dupa cartea asta a predat Patrauta la Ineu,astfel incat nici un elev din clasa la care a fost el diriginte ,nu a luat bacu.

   Raspunde
   • De ce vb aiurea , esti pe lânga adevar . Intereseazate sa vezi mai bine si apoi vorbeste .

    Raspunde
   • Sigur tu nu ai fost în clasa d- lui Patrauta , majoritatea au luat bacalaureatul , informeazate corect , daca vrei îti fac si lista . Toti elevi pe care i- a format sunt oameni minunati , nu ipocriti ca tine !

    Raspunde
  • AMĂDĂLINOACĂ COSTICA 18 martie, 2016, 10:11 pm

   Numele corect a d-lui prof. este Pătrăuţă şi nu Patrauta ! Dacă nu ştiţi citi pintre rânduri să nu mai faceţi pe nimeni analfabeti, că noi doi ne cunoaştem de fapt foarete bine şi nu odată mi-ai făcut ochi dulci. Nu am dat curs privirilor tale întrucât ştiam că esti căsătorită. Dacă vroiam să mă intâlnesc cu tine la o cafea ai venit sigur. Dacă nu greşesc ne-am întâlnit de două ori la o cafea în locuinţa prietenei tale ce-a mai bună. De fapt am vrut să spun ne-am întâlnit privirile de mai multeori. Iţi scriu pe această pagină pt. sigur soţul tău nu se uită. Să stii că ne cunoaştem foarte bin e şi nu am dat curs provocărilor tale, dar într-o zi sgur ai să-mi cazi in braţe. Când vei sta la pieptul meu ,atunci îţi voi spune cine ţi-a scis aceste rânduru . Vise plăcute draga mea Mădălina !

   Raspunde
 35. Voi vorbiti de domnul Ciul ca luat 50 de voturi in 30 de minute dar Patrauta peste 500 in 2 ore ce ziceti,bocsiganii l-au votat oare?

  Raspunde
 36. Tulai doamne ofticosi mai sinteti!!!??????????dureros este:nu poți sa votezi decit o data! Adepți lui ciul a votat deja! Si castraveți se mai strica!!???

  Raspunde
 37. deci citind aceste comentarii imi pare bine ca sint candidati cu renume pt comuna Bocsig dar parca vad acea tiganie care sa petrecut si in campania electorala precedenta si as vrea sa va dau un sfat lasati tigania deoparte ca ne vede o lume intreaga normal Ciul a facut ceea ce a putut vor veni altii vor face ceea ce vor putea dar in campaniile electorale ar fi bine sa folositi acel respect al omului fata de om si sa dati dovada ca meritati acel post mult ravnit de primar lasati tiganiile si concentrativa pe ceea ce trebuie facut in continuare in comuna ca stim cu totii ca mai sint multe de facut

  Raspunde
  • E comentariul pe care toti l- am asteptat .Sa lasam oameni sa – si faca treaba , si cei care sunt acum , si cei care vor veni

   Raspunde
   • as dori ca toti care au ceva de comentat sa isi dezvaluie si identitatea ca daca nu am impresia ca sint niste lasi care se ascund in spatele calculatorului

    Raspunde
 38. Este opinia noastră! Avem dreptul. Acum este momentul sa ne spunem oful! De Cite ori au venit la putere au făcut numai ce au vrut ei si ce le-au căzut lor bine! PS:si țigani sint buni la ceva!la vot! Asta e mascareala! Nu țiganiada! Si încă ceva: nu facem noi mai mare țiganiada fata de ce au făcut ei in campaniile anterioare!!!!! Iau terfelit pe opozanții in toate felurile!acum sa întors roata!

  Raspunde
 39. Se ascut sabiile, e normal, unii s.au saturat, unii nu mai vor sa plece pt ca primaria bocsig e vaca buna de muls si au apucat la uger. Cand ve.ti afla adevarul va ve.ti ingrozi cum si cati si pe ce s.au cheltuit banii nostri. Spaima ca se fac publice marlaniile astea fac duce la o lupta acerba ! Si totusi odata la patru ani mi se pare normal sa fie lupta si sa se scoata la suprafata adevarul. Sa vada si cetatenii cum se poate castiga bani si multi fara sa faci nimic eventual sa mai spui cate o poezie si sa te dai omul lui d.zeu.
  D.le maneran d.ta vrei sa.si dezvaluie identitatea acesti anonimi ? Pai sunt angajati ai primariei si nu au voie sa faca politica mai ales pe banii nostri. Nu vezi cum stiu cifrele ? Oare de ce nu au fost publicate pana acum in jurnalul local si pe intelesul tuturor sau e cumva confidential ?
  Vezi ca intri la categoria celor rai intentionati si care ai stat ascuns patru ani.
  OARE PE CINE SPERIE ALEGERILE ASTEA SI DE CE ? DNA ?

  Raspunde
  • Domnule actual primar , opriti macar în al doisprezecelea ceas al mandatului dumneavoastra , JAFUL din PADUREA BOCSIGANILOR ! E strigator la cer ce ati facut cu mostenirea lasata de mosi si stramosi nostri .

   Raspunde
 40. ??????????????????

  Raspunde
 41. mă uoameni buni mă dusăi şi io intro zî în sat şî auzîi mă cu campania asta mă, am auzît că râvniesc mă vre-o patru la pucere mă, vorbii şî io ca tăt omă la o răciie ba cu unu ba cu altu sauzîi că vreu ăşcia să-l giee jios pă Ciulu gi la puciere mă. Mă mirai mă că cinie mă îl mai poacie da pă Ciulu gi la pucere, că doară iel o făcut să inflorească Bocsîgu. O făcut mulce, co no făcut alţîî atâcea înaincea lui. ios un om bătrân că nu-mi aduc amince când mam mai născut,cred că duminica catunci îmi ţînia mama zua gi naşcire. da nu asta am vrut să vă spun , am vrut să vă spun co mai fost unu naincie-a lui birău da numiaduc nici cum amince cum il ciamă, unu la birt o zîs că-l siufule BUDA nu buda gi la Cluj geputatu, buda gi la noi. zîce că i sar trage siufala gi la o budă făcută cu mulţî bani. ioam tăt tăcut şam ascultat să văd ce zîce lumea. nu mă băgai ionvoarbă tăcui şascultai mai giparce. şî zîcea unu mai băţos jos cu ciulu să vinim noi la puciere că noi avem un cangidat mai cu scoli înalce. da altu ce mă ciulu no făcut gistule, cănflorii comuna, drumurii, şcoli, pârlleaze, apă mă o băgat în sat. gispensaru să făcu ca nou, căminul cultural unge să fac boceză cununii şî parastasă. altu zâce că dacă vine a nost atunci vine şî vicente pă post gi viciu agică un fel gi viciu a primării. mai vorbiră ăşcia gi votările gi pă feis-buci că oare au atâţa feisbuci în sat câţîa au votat. am mai auzât că-i votează şi gi la Canada gi pă la călan, damă ce mai vorbăsc uni cicică ciulu ar fi trăit cun una ANI şî că după ce nu iar mai fi plăcut,ori car fi aflat nievastăsa lar fi dat in jugiecată cică arfifost incompatibili. ar fi câşcigatiel pă la apeluri pă la cimişoara.pă la cimisoara avem noi pă unu gia lu robu . da mă da zâce că Ani no fost mulţămită şî io făcut ceva trimicere pă la curcea înaltă pa Livia lu Stanciu,asta cre că nui gi la noi. dintrodată să mai băgară mă nişce tânări şî cu gura mare , ce mă voi tăt noi câşcigăm noi am făcut voi numai cu promisiuni, sor asfaltat tăcie mă sacile mă,nu mai bet mă apă gin fântâni, noi băgăm mă şî canalizarea mă că noi am şî demonstrat nu ca voi numa minţîţ. şî io plecai că ierau gata gata să să bată. da pă la ieşiere iera gata să zăuit să va spun mai auzîi la o masă că unu ar fi unblat cu nuşciu ce biţiclece, altu ar fi umblat cu nuşciu ce doctoriţă gi la dispensar, altu că unu ar fi trăit cu nuşciu ce femeie de sevici gi la scoală şî io plecai.

  Raspunde
  • un cetatean amarât al comunei 20 martie, 2016, 4:38 pm

   Pleca- si bou , cum bou ai venit (scuza- mi expresia ) ca , na , esti batrân precum dealu’ mocrii , dar vad ca nu ti – e straina tehnilogia , mai Bage Ioane….

   Raspunde
  • Da tu ii ținuși Luminarea?? Cel mai fara rost comentariu! Asa te bagași bache….. Ca chiloți in c…..! Sfatul meu: ia o Viagra un săpun si sfoara! Sau iti da femeia de servici!!!

   Raspunde
  • Baba moșului viteaz!! 20 martie, 2016, 10:37 pm

   Ioiiii! Bătrîni mai esti bace????? Săracul
   De tine, la cur la asistente fuseși martor, la inaugurare budei fuseși, acuma te lasa si vegerea, te orbiși inainte sa vezi sumele alea de sus! Hapoi PINA la votări iti dai duhul. Da vine Chiulu(ciul) si Dîca iti mai da un chior de ban de la pășune! Ca de lingăi si Botanisti trebuie răsplătiți! Si încălecai pe o șa, si buda in gura ta!!! Ca statu pe viața ta! Da 128,064 RON nu este mult pentru un wc la grădinița 2mp??? Lemne si pietre in calea ta!

   Raspunde
 42. Nu am fost si nici nu voi fi niciodata ANONIM dar nu e treaba mea cum as traiesc alti viata,am intrat sa va aduc aminte ca suntem an Postul Pastelui,haideti sa lasam jignirile si vorbele urate,daca nu avem respect pentru cel de langa noi macar sa respectam Sfana Sarbatoare ce va urma,nu conteaza ce vreau eu sau altul important este ce va vota majoritatea,va urez toate cele bune,DUMNEZEU sa ne Binecuvinteze pe toti!!!!!

  Raspunde
  • Degeaba ceri respect unuia ,ca cel care i-ti comenteaza mai jos postarea ,atit de multa ura si rautate are in el ca nici D-zeu nu-l mai poate ajuta.

   Raspunde
 43. Bravo gubaselule, am ramas mut de ce am citit si era cat pe aici sa apelez si eu la putina decenta, dar raman uimit ca lumea nu e proasta si daca a inghitit atatea acum simte nevoia sa refuleze! Astea sunt realizarile noastre de 12 ani. Nu mi.am imaginat ca pt cel care mi.am dat viata acum mi.o dau sa nu.l mai vad cu toata clica lui. Stai sa vezi de incepe campania electorala . Oricum, tine.te bine pt ca esti o speranta a politicii din bocsig. As fi incantat sa vad mai multi !

  Raspunde
 44. Stiti cine este repetentul care vrea sa candideze pentru functia de Primar??numele lui este Diman!!!Cine vrea sa va conduca!!??Repetent doi ani la rand ,ne intrebam stie sa scrie si sa citeaca dar sa vorbeasca cu subiect si predicat?Atentie bocsigani!!!!

  Raspunde
 45. Smecherul de bocsig un personaj important,verisor primar cu d-nul Primar.Asa intelege d-nul Ciul sa promoveze sportul in Bocsig,aducandu-si neamurile pe post de profesor de sport desi Bocsigul are specialisti in acest domeniu.Domiciliul profesorului de sport era la primarul acasa sau la un apropiat a acestuia?Bocsiganul atotstiutor care vede tot

  Raspunde
 46. Felicitari d-le profesor, am citit in Europeanul ca veti candida. Nu stiu cum ati hotarat sa va ”limitati” doar la o comuna, avand in vedere ca puteati candida la nivel de judet, dar e decizia dvs. si va felicit! Sarbatori fericite!

  Raspunde
 47. Eram nehotarat intre Ciul si Patrauta, dar zilele astea atat m-a enervat PSD-ul cu puscariasii lui incat nici orb nu voi vota banda pesedista nici la locale, nici la parlamentare….

  Raspunde
  • Dar cei de la PNL ,nu te enerveaza,si ei sunt arestati pe banda rulanta.

   Raspunde
   • Nu-i apar pe niciunul, sa-i aresteze pe toti hotii, din taote partidele. Dar macar PNLul, cand au unul condamnat, nu-l mai pun in functii. PSDul are pe Dragnea, acum vor sa-l puna pe Ponta sef la senat, in locul prostului de Zgonea… Pana la curatirea politicii, macar acum sa vad ca fac un pas inapoi cei care sunt deja condamnati. Ceilalti sa-si asteapta condamnarea…

    Raspunde
    • Bine spus! Zilele astea am mai auzit un prost zicînd:PNL a distrus tara!!!!????.nu cumva FSN=PSD! Eeee au uitat de FSN! Nu partidul contează ci omul!

     Raspunde
  • mineran george 3 iunie, 2016, 1:47 pm

   da bine spus probabil si electoratul e impartit intre domnul Ciul si domnul Patrauta dar fratilor am avut sa zic tupeul de a asista la sedinta publica a domnului primar unde sia etalat ceea ce a reusit sa faca in ultimii ani bv lui a vorbit undeva de nota 9 ca 10 e perfectiune si asa ceva nu exista dupa care a luat cuvintul domnul Iercan care a vorbit undeva de nota 8 datorita faptului ca nu sa prea auzit ce a spus iar al treilea care a luat cuvintul a fost cetateanul Sucan Maim care a inceput sa dea cu bita in bhalta stropindusi colegii si jignind contracandidatii ,bv lui primaruluyi ca a avut discernamintul de a se ridica si de al opri intru-n fel pe acest cetatean ca altfel cine stie ce prostii mai spunea . Problema e ca dupa acestea cetateanul respectiv a vinceput sa dea telefoane de iertare domnului Patrauta probabil dandusi seama ca a gresit sau probabil ca nu si-a dat seama de ceea ce a facut
   dragi bocsigani vreau sa va spun un lucru pt acest cetatean toti sintem niste [sa ma scuzati] prosti si doar el le stie pe toate . Grija mare ce veti face pe data de 5 iunie

   Raspunde
 48. mineran george 3 iunie, 2016, 1:50 pm

  imi cer scuze pt anumite greseli de scriere

  Raspunde
 49. stie careva , mai e moda sa platesti spaga 10 la suta din contractul de lucrari castigat la primarie? Sau s-a facut 15%.Nu de alta dar prea v-ati imbogatit.unii

  Raspunde
 50. Ce sa întâmplat cu voi, va mâncat pisica limba? O analiza la ce sa întâmplat pe 5 iunie nu faceti ? Hai cu memo viitor primar.( cele mai multe voturi la consiliu)

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.