SONDAJ/ Alegeri locale 2016: Votează-ţi primarul! – ŞICULA

Rezultate
  1. pentru Radita exista un loc special. stie el unde (nu la birt!!) 🙂

    Raspunde
  2. Mai schimbatil ca nu va facut nimic acolo sunteti ca pe vremea lui ceausescu dar atuncea era mai frumos

    Raspunde
  3. Mai lasati domnu primar radita sa conduca tineretu ca aveti atatia tineri capabili in sat la voi Frunza verde de mãrar retragite domnu primar

    Raspunde
  4. cel mai tare primar,,,,pentru rautaciosi ,spuneti ce ati facut voi,pt voi in primu rind iar apoi pt comunitate

    Raspunde
  5. Dar pesu ce a facut pt el? Dar pentru comunitate? a facut lucrări fictive, asta a facut pt comunitatea care o conduce. Si daca o luam asa, ce a facut pesu in 2004 pt comunitate? Inainte sa fie primar. Iar in 16 ani bate recordul la prostie si lucrari fictive. Noroc in fostul guvern ca a dat bani de drumuri, ca daca era dupa el… doar piatra pe hartii era. Imi pare rau pt cei care locuiesc condusi de asa ceva…. mare blestem. Treziti-va!

    Raspunde
  6. Mai alegeti si voi pe altu .ca de atata vreme ii Radita primar si nu a facut mai nimic.In pragul alegerilor il mai vedem si pe el si atunci sta la birt si da de baut sa il voteze.Hai Nutu !

    Raspunde
  7. Mai lasati-l pe Aurel sastea definitiv an concediu.Daca la-r durea lenea ar striga de am fugi toti din comuna.

    Raspunde
  8. Mah bunicu lu Peșu cauta pă ulita caii cu lantul de gât ,da el nu avea cai . Cred ca el so răzbit pă bunicuso ca si el cauta da nu cai el cauta mita(hotuuuule) si vrea sa poarte lanturi ca bunâso da el o sa le poarte la incheieturi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.