SONDAJ/ Ar trebui reinstaurată MONARHIA în România?

SONDAJ/ Ar trebui reinstaurată MONARHIA în România?

Numărul impresionant de români care l-au condus pe ultimul drum pe Majestatea Sa Regele Mihai I de România readuce – obligatoriu – în discuţie posibilitatea reinstaurării monarhiei în România.

Este şi motivul pentru care am demarat un sondaj de opinie, prin intermediul căruia cititorii îşi pot exprima dorinţa şi pot argumenta, prin comentarii decente, opţiunea pro sau contra reinstaurării monarhiei în ţara noastră.

Nu este primul sondaj pe această temă pe care ziarul nostru îl lansează în spaţiul public. Precedentul sondaj, datând din 8 noiembrie 2015, a adunat mii de voturi şi 473 de comentarii prin intermediul cărora cititorii s-au pronunţat pro sau contra reinstaurării monarhiei. Aproape 7000 de cititori au votat pentru reinstaurare iar aproape 1500 au votat împotrivă.

Au trecut mai bine de doi ani de atunci. Între timp, Regele Mihai I de România a plecat la Cer. În aceste condiţii, mai este, sau nu, monarhia o soluţie viabilă pentru România?

VOTEAZĂ ÎN SONDAJ:

Loading...
 1. Nimic fara Dumnezeu si Rege! E singura noastra speranta ramasa. Dar sa fie Nicolae nu Duda!

  Raspunde
 2. Pacat ca s-a ratat momentul in 90.acum poate fi prea tarziu…..😦

  Raspunde
 3. Da Monarhia este cea mai viabilă formă de guvernământ…doar Monarhia poate aduce liniştea si pacea acestui popor greu încercat !!!

  Raspunde
 4. Da Monarhia este cea mai viabilă formă de guvernământ…doar Monarhia poate aduce liniştea si pacea acestui popor greu încercat !!!

  Raspunde
 5. Da, si sa fie Falca rege!!!

  Raspunde
 6. Orlando, mai in gluma, mai in serios, trebuia pusă și opțiunea IMPERIOS NECESAR!!! 😀

  Raspunde
 7. Va rog imaginati-va Romania cu Margareta sau Nicolae la carma ei !

  Raspunde
 8. lesevschi eugenia 7 ianuarie, 2018, 8:43 pm

  Absolut DA! Monarhia este unica Solutie pentru Romania!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.