SONDAJ: Ce părere ai despre REINSTAURAREA MONARHIEI în România?

SONDAJ: Ce părere ai despre REINSTAURAREA MONARHIEI în România?

Evenimentul trist petrecut de curând în Familia Regală a României a readus monarhia în atenția opiniei publice.

Cititorii NewsAr au reînceput dezbaterile pe tema reinstaurării monarhiei în România, unii fiind de părere că aceasta este singura soluție pentru ieșirea țării la liman.

Pentru a veni în întâmpinarea cititorilor noștri, readucem în atenția tuturor sondajul de opinie lansat de NewsAr la sfârșitul anului trecut, sondaj în care participanții au votat copleșitor în favoarea reinstaurării morahiei.

  1. Sunt pt monarhie dar nu intr-o formula cu „printul Duda”.

    Raspunde
  2. adica nu e suficient ca trebuie sa intretinem o armata de politicieni ineficienti,ne mai trebuie si un rege indiferent ce calitati are ,sau nu ,macar presedintele este ales.s-a dus vremea dinastiilor,ar fi cazul sa devina oameni obisnuiti.

    Raspunde
  3. Si cati credeti ca ar accepta o tara monarhica? Stati linistiti ca nu se v-a ajunge la asa ceva in urmatorea 100 de ani!

    Raspunde
  4. Instituție desuetă bugetofagă,bună pentru spectacole grotești și subiecte calde pentru presa tabloidă! Români așa ceva vă doriți? Mai treziți-vă din prostia permanentă de care suferiți!

    Raspunde
  5. Din păcate poporului ăstuia îi place să aleagă marțafoi pe post de președinte… mai mult nu știe și nu poate… fericiți cei săraci cu duhul…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.