SONDAJ/ Cel puțin trei din patru arădeni se declară NEMULȚUMIȚI de activitatea administrației Falcă

SONDAJ/ Cel puțin trei din patru arădeni se declară NEMULȚUMIȚI de activitatea administrației Falcă

Cel puțin trei din patru arădeni se declară nemulțumiți de administrația locală, într-un sondaj on-line realizat în ultimele două luni de NewsAr.ro.

Potrivit cifrelor sondajului, valabile la data publicării acestor rânduri, peste 300 de respondenți s-au declarat nemulțumiți de activitatea administrației locale, față de numai 73, care s-au declarat mulțumiți.

Deși poate fi considerat irelevant din anumite pucte de vedere, sondajul scoate în evidență o stare de nemulțumire – absolut justificată! – în care se regăsesc arădenii vizavi de activitatea administrației Falcă: Orașul nu a fost niciodată mai murdar și condus mai arbitrar decât în ultimii ani, în care nu s-a ținut cont decât de interesele personale și de grup ale foștilor reprezentanți ai PDL, actualmente PNL.

Rezultatele sondajului pot fi consultate pe homepage, în partea de sus a site-ului.

  1. Acest personaj falca nu este deloc potrivit pt a fi primar in Arad. De fapt oricine care vrea sa devina politician trebuie sa simta o chemare de a servii si ajuta poporul. Fara aceasta chemare personala nu ar avea ce cauta intr-o cariera de politician. Acesti oameni care vor doar un post in administratie sunt doar niste (scule importante) fara caracter. Acesti oameni care conduc aradul sunt vazuti regulat la cele mai scumpe restaurante din Arad unde un meniu costa sute de lei. Eu ii intreb cine le finanteaza acest stil de viata obraznic de scump. Oare nu le datorati aradenilor nimic? Sa va fie rusine pentru orice copil sau om batran care cerseste in Arad, Sa va fie rusine pt orice pacient care nu este tratat decent in spitalele din Arad. Sunteti o banda de creaturi lipsite de constiinta care nu simtiti cu poporul Roman. Ne este scarba de voi.

    Raspunde
  2. Falca e un om mic cu o palarie prea mare, aceea de primar de municipiu. In micimea lui s-a visat si premier si presedinte de tara. Omul, lipsit de orice baza, de valori si cunostinte nu are simtul ridicolului. In lumea lui poate sa fie orice, din pacate pentru nefericitii de aradeni….

    Raspunde
  3. Felicitari” cineva”.Asta este definitia care caracterizeaza pe foarte multi politicieni care nu au si nu simt chemarea de a servii poporul. In cazul acesta este falca!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.