SONDAJ/ Luptă APRIGĂ la Bârzava pentru funcția de PRIMAR

SONDAJ/ Luptă APRIGĂ la Bârzava pentru funcția de PRIMAR

Se anunță o luptă aprigă pentru funcția de primar al comunei Bârzava la alegerile locale din acest an.

Între alții, primarul în funcție Gabriel Faur pare că va avea de luptat cu foști primari sau chiar cu actualul viceprimar Ioan Jitari pentru a-și păstra funcția. Cea mai serioasă amenințare pare să vină, totuși, din partea candidaților PNL și USR, Paul Vucu și Adrian Sircuța, cei mai vocali critici ai actualului primar.

Cum până la alegeri nu mai este chiar așa de mult, le propunem localnicilor un sondaj de opinie în care își pot vota favoriții la funcția de primar.

Rezultate

IMPORTANT: Votul este secret. Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe același dispozitiv (telefon, tabletă, PC etc.). Sondajul se va încheia în data de 2 martie 2020, la ora 12.

Foto: Arhiva

  1. scrieti prostii. primarul de acum nu mai are nici o sansa, nu-l mai vrea nimeni

    Raspunde
    • Si crezi ca alt candidat de la pnl sau de altundeva va fi mai bun?

      Raspunde
      • Daca asa ganditi nu aveti decat de pierdut…Nu trebuie neaparat sa fie candidat PNL(sunt cam la fel de mincinosi ca si PSD-istii)!Alegeti pe altcineva,cu siguranta va fi mai bine:CETATENII AU DREPTUL SA-I AMENDEZE PE PRIMARII MINCINOSI PRIN FAPTUL CA NU-I MAI ALEG!

        Raspunde
        • Cica „Alegeti pe altcineva,cu siguranta va fi mai bine”… nu v-ati saturat de aceeasi placa timp de 30 de ani? Nu intelegeti ca pe oricine ati alege nu se va scimba nimic? Nu pricepeti ca nu e vorba de omul ales ci de sistemul infect din care face parte?

          Raspunde
          • Stimabile “altcineva”!
            Cu atitudinea asta fatalistă, gen de ce sa schimbi pe cineva sau ceva, ca oricum nu va fi mai bun, am fi tot la stadiul de comuna primitiva!

          • Stimabila „Maria”
            Mai bine fatalist decat rupt de realitate asa cum sunteti dvs.
            Si ca tot ati adus vorba de comuna primitiva, daca ne uitam un pic mai bine atat la Barzava cat si la localitatile apartinatoare de aceasta, putem constata ca nu sunt prea departe de comuna primitiva.
            Ps. Ati fi oare in stare sa indicati cate gospodarii din Barzava si din celelalte localitati apartinatoare au introdus gaz metan, canalizare si drum asfaltat prin fata casei?

  2. Sper doar ca cei din Barzava sa nu uite ca au fost mintiti si dezamagiti de ambele tabere care acum cred ca sunt la putere:PNL si PSD au dovadit aceelasi lucru:SUNT MINCINOSI!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  3. Primarul Faur o avut timp 12 ani să demonstreze de ce ii in stare, o avut si guvernul de partea lui și Bârzava nu e cu nimic mai deosebită decat acum 30 de ani.
    In loc de targ de animale avem un parc uitat de lume facut cu o gramada de bani, niște strazi asfaltate, ca daca le iei ca suprafață asfaltată nu ajungi la jumatate din totalul strazilor din comună, si o primărie in constructie care nu e capabil sa o mai termine.

    Doar interese, o mutat padurea la ocolul de la Bata, ca doară la Barzava era prea aproape, o mutat postul de poliție la Săvârșin ca sa nu ii mai incurce pe caraușii de lemne si alte bunuri in scopuri personale.
    Gunoiul va facut sa-l ardeti sau sal aruncati la Mureș timp de mai bine de 6 luni in ultimul timp.
    Bârzava in momentul de față e condusă de o mafie iar capii mafiei sunt soții Faur.
    Bârzava merită o schimbare radicală, bazată pe principii educatie și bun simț.

    Raspunde
  4. Bârzavenii Nu s prosti
    Se vede cum au înflorit slugile primarului:
    Șamota parc auto si magazin,ca doar ia miliarde pe întreținere becuri, Fleșcu parc auto si casa la fiecare copil, plus apartament dat la copil care se plimba cu Q7, Ciucurita magazin, restaurant si urmeaza sa puna mana pe clădirile cooperației daca castiga faur, doar sunt jumi-juma, Pecetu mașină ca doar merge vidanjatul, Dacian Gaspar firma care tunde parcul, sparge lemne la școală la nevasta si multe altele, Ungureanu firma si volvo nou, Banicuță vinde lemnele primăriei pe pusta in loc sa dea la oameni,Tinu magazin de la cooperației cu chirie spre zero, Leric olimpiu parc auto si jumi juma cu primarul in tot, călin ferician apartament luat pe cumnat si spatiu farmacie, apartamentele date la indivizi care nu meritau care le-au închiriat cand puteau fi date la oameni nevoiași, Sicoe, marean, Tinu fac agricultura pe motorină primăriei și nu vin la lucru si multe
    Asta ii gașca care își dă viață pentru Faur
    Dar comuna nu i proastă!!!!
    Sa va vad dupa vot!!!

    Raspunde
    • Vucu este jmecher de jmecher.cu atatea nume pe aici comenteaza aiurea.
      Sa iti fie rusine ca nu iti dai iadentitatea.Nu ai coloana si vrei sa fi candidat PNL la functia de primar.Dracu te alege nu oameni din Barzava .

      Raspunde
      • Oamenii aleg și vor alege bine in cunoștința de cauza !Nu sunt Vucu,sunt cetățean al comunei și am dreptul de a ma exprima !Da,votez Vucu !

        Raspunde
    • Vaaaai, câtă dreptate ai domnule “Mihai”!
      Mai am totusi ceva de adaugat la comentariul tau, sper sa nu te superi că îndraznesc.
      Scoala din Bârzava are si clasele 1-4, poate treci si tu pe acolo. Chiar te invață amărâții de profesori si sa scrii!
      Îți mai dau un pont, lasă politica și du-te să-ți iei ajutorul social, ca doar din el traiesti!
      Câtă invidie… hai sa iti dau 20 de lei sa iti iei si tu un pachet de țigari.

      Raspunde
    • Auuuu ,ce doare adevarul
      Se vede din comenturi care au urmat

      Raspunde
  5. important e sa fie cineva pentru oameni nu doar pentru buzunarul propriu

    Raspunde
  6. Cucu.Vucu sta pe Facebook ca nu are de lucru.Te stie tot judetul Vucule ce iti puie mintiuta de papagal.
    Stie Barzava ca ti-ai cumparat Ford cu 60.000 euro din asa cinstitele tale afaceri.Peste500.000euro ai bagat in buzunar din prestari. (ca bine taie banzicul lu Vucu cheresteaua )
    Nu crede tu ca avem impresia ca esti usa de biserica.
    Am avut mari asteptari de la tine Vucule dar intreaga Comuna ne-am dat seama ca esti un mincinos,omul care dezinformeaza si dezbina acesta este sondajul nostru nu il mai poti tu schimba in veac.Ai avut timp sa demontrezi ce poti ai demonstrat vorbe si minciuni.Sa iti fie rusine de timpul pe care l-ai petrecut
    cu afacerile pe langa primaria din Barzava. Ne aducem aminte cum consumai motorina cu utilajele tale.Crezi ca noi suntem prosti vostri?.Sa simtit dezvoltarea in comuna de cand ai plecat de langa asa zisul Dusman nr 1 al tau Faur.O sa vedem si dosarele tale Vucule ca doar nu esti asa de cinstit.

    Raspunde
    • D-le Vucu ne poti spune si noua,adica intregi Com Barzava despre cate sute de mii de euro este vorba pe care le-ai bagat in campania lui Falca.Sa iti fie rusine pt obiectivele pe care le urmaresti in Comuna noastra.Crezi ca nu stim noi ca vrei sa iti recuperezi bani din campaniile anterioare si viitoare?Cetateni nu sunt orbi sau prosti cum ne consideri tu nesimtitule.Hai spune cat costa masinile tale de lux? si din ce parchete le-ai obtinut?Sa ne spui cate case si apartamente ai si valoarea lor.Cate Autovehicule ai in toata firma sa nu crezi ca nu stim cate tafuri ai.Nu ti rusine sa mai apari pe centru in fata noastra esti un lup imbracat in oaie blanda,asta de cand ti-ai depus candidatura.Nu crede tu ca o comuna intraga nu te cunoaste.Te si botez de acum (IUDA PT BARZAVA).Uitate in oglinda omule nu aia ce o ai tu in baie,vb pentru ca tu nu iti dai seama ca prin tot ce faci suntem cu ochii pe tine.Intradevar obrazul tau e mai gros ca talpa bocancului meu.Dute omule la un Psihiatru si te va invata cum sa accepti situatia banilor investiti in campania lui Falca pe care tu nesimtitule crezi ca ii vei recupera de pe spatele Comunei Barzava.Mai suna prietenii sa te ridice in sondaje ca la vot avem noi grija sa te ardem.

      Raspunde
      • Mihaela, Slava Domnului ca nu toată comuna e inzestrata cu o inteligenta ca și a ta!
        Tu ai merita sa rămâi in bezna, dar suntem noi,ceilalți, care te vom scoate și pe tine in lumina :)))))

        Raspunde
        • Pe voi dracu de IUDA PT BARZAVA va bagat in bezna.Noi suntem mai multi care in curand va vom arata cu degetul in ce mocirla umblati,incepand de la cel mai prostut catelus pe care il aveti in echipa pan la cel cu costum imbracat din bani nostri.Rusine IUDA PT BARZAVA.Voi posta in curand sloganul.

          Raspunde
          • Ați fost mulți și putini ați rămas ,25% PSD din 85%.😂😂😂😂😂😂PNL 50% COMUNA E SĂTULĂ DE VOI ,ORICE AȚI FACE !

      • In primul rând la psihiatru ar trebui sa meargă “BUBOASA “și cu bețivanul de Primar,când o bati pe măta nu ești chiar întreg la cap!!!
        Acum despre campania lui Falca puțin …..0 lei fraierilor,chiar 0 lei .Va roade rău ca ați luat bătaie de trei ori ,DE TREI ORI și va mai urma.FAURE CÂȚI FLOTANȚI MAI FACI? Ai 200 și încă faci……POLIȚIA VA VA CAUTA PE TOȚI .LA JUDECĂTORIE CU TINE HOȚULE CE EȘTI!

        Raspunde
    • Popica… Gabica/Cristinica
      Sunt o persoana neutra, care cunoaște, oarecum, ambele tabere.
      Din ce văd pe Facebook, Vucu are curajul sa spuna public ceea ce îl nemulțumește, nu pare genul care sa stea și sa scrie sub protecția anonimatului .
      In schimb, ii știu pe unii care analizează fiecare postare, persoana și like de pe Facebook, începând cu orele 05.00-06.00 ale dimineții.
      Daca îmi permiteți o comparație între doua tipuri de administrare:
      – infloritoarea Barzava Primărie-Container/Tomberon vs firma lui Vucu, nr. 1 pe județ, anul trecut.
      Haideți sa deschidem ochii și sa vedem realitatea, nu doar ceea ce vrem sa vedem!

      Raspunde
      • Vucule eu am de lucru sunt atat de ocupat in cat tu nu iti dai seama.Nu astept nici un ciolan precum il astepti flamadule.
        Nu am multe clase dar te fac din vorbe .Nu esti capabil sa legi doua fraze.Ti-ai luat telefon care te corecteaza sa poti scrie si tu pe facebook cu el.O sa te voteze dracu cu familia.

        Raspunde
      • Comparatia nu e tocami una potrivita. Nu poti compara o firma privata cu interese private, cu o institutie publica care in mod normal ar trebui sa fie cu interese publice.

        Raspunde
    • Mai fraiere,se vede invidia de la o posta,are pt ca muncește ,are locul 1 pe județ cu firma pt ca e pe profit!Cati din voi cei ce furați lemne sunteți locul unu ,vă spun eu,niciunul!!
      HOT II PRIMARU CU ICA SAS ȘI CÂȚIVA PAPAGALI DE AI LUI!

      Raspunde
    • Chiar ii cinstit,chiar are bani de motorina ,are pt ca nu fura și nu el merge cu mașina primăriei la priveghi ,la Timișoara etc
      Tino,ai sa mori de invidie !

      Raspunde
    • Hey,Popica,dacă Vucu ar avea minte de papagal nu ar avea asemenea firma,el și tatăl lui muncesc toată ziua și cine ii cunoaște poate confirma .Daca și-a cumpărat Ford e din banii lui nu ai primăriei sau din cei 20% pe care ii percepe Faur la fiecare contract Încheiat cu primăria (foștii colaboratori vorbesc Faure ).Sa vedem ce a mințit Vucu,ce a dezbinat ?Nimic ,absolut nimic ,nu e la putere,nu a promis nimic și nu a lucrat la stat nici o zi din viața lui.Dar voi aroganților,paraciosilor,mincinoșilor și hoților ,ați reușit performață de a va face urâți de comuna .Sunteti suportați doar pt banul public pe care îl lingeți împreuna ,sunteți putini și comuna ca știe !Era voastră va apune !
      Faurii sunt atât de bogați încât pot cumpara toată comuna ,toată pădurea ,tor ce își doresc dar sa nu uitam ca sunt banii dumneavoastră ,a cetățenilor comunei .
      Nu îmi rămâne decât sa va spun atât ,gândiți bine acum pe cine votați !

      Raspunde
  7. VUCULE ,ești salvarea noastră ,te rugam sa ne scapi de Hoții Faur și compania lor !
    CRISTINA FAUR TE URAM!
    GABI FAUR TE URAM,HOT CU PATRU APARTAMENTE ȘI 500000 DE EURO ASCUNȘI STI TU UNDE !
    DNA VA ANCHETEAZĂ ,O ȘTII BINE ȘI NU VEȚI SCAPĂ!
    ATENȚIE APROPIAȚILOR CU FIRME !DNA NU IARTĂ !

    Raspunde
  8. BUBOASA sau Cristina Faur ,tot una e…..tu cea mai diabolica dintre pământeni ,ai reușit sa faci mai mult rău in aceasta comuna ,mai mult decât a făcut cineva intr-o suta de ani.Sa o luam cu a doua primărie in care ai lucrat,Ghioroc,au reușit sa ii faci primarului doua dosare penale ,ai fost cercetată de Dna și Te-a scăpat PRESCRIPȚIA ,a treia primărie e fin Lipova ,unde tot din cauza nehalirii tale pt pământ ai reușit sa ii faci primarului un dosar penal.A treia primărie ,cea din Barzava ,ai terminat-o cu totul,ai distrus clădirea Pramariei,ai refăcut Dr trei ori un cămin cultural ,ai contracte cu diverși prieteni de milioane de euro,ai dat pădurile COMUNEI BARZAVA PE MÂNA HOTULUI ICA SAS ….etc
    RUSINE,RUSINE

    Raspunde
  9. LUPTA DE ACUM ÎNCEPE ,NU VEI FI IERTAT DE NICI O HOȚIE DE A TA!
    BARZAVA TREBUIE SA ȘTIE CINE SUNTEȚI ȘI PE CE BANI STAȚI!
    STAȚI PE BANII CERATENILOR COMUNEI BARZAVA !CE OM EȘTI CÂND L-AI TRĂDAT ȘI PE DORU CAPRAR CARE TE-A FĂCUT OM ,MA VACARULE !

    Raspunde
  10. FAUREEEEEE!!!!!
    FLOTANTII LA CONTROL!!!
    BARZAVA VOTEAZĂ NU ANGAJAȚII DE LA ASTALDI ,CFR ȘI PRIETENI ADUȘI LA COMANDA TA !
    SIMȚI CA PIERZI !
    DISPERARE MARE!

    Raspunde
  11. Se vede cum dracu vorbeste prin voi cei de la PNL Barzava
    VUCULE ESTI PIERDUT .Barzava e satula de gandirea ta jalnica.Mai nesimtitule te faci ca nu sti ca in familia Faur a fost zi de jale .Condoleante familiei !
    Te ascunzi dupa atate nume crezi ca nu te cunoaste Comuna?
    Iti cunoaste obiceiurile,celeasi vorbe ce sa mai zic.Vai de picioare cand nubai cap.RUSINE VUCULE.
    Barzava nu are nevoie de un IUDA.

    Raspunde
  12. Din ce vad io la ce panica e la voi, Vucu asta il va bate rău pe Faur
    Rau de tot
    Sa nu fii in locul lu Faur si a lu alui

    Raspunde
  13. Mihai mai is și alți in Gașca
    Io cred ca nu tati is oamini rai de care ai zis acolo

    Raspunde
  14. Cetățeanul din Barzava 28 februarie, 2020, 7:58 am

    ETERNUL CHEF DE 8 MARTIE!!!
    Ca face petrecere de 8 Martie nu e o problema ,f bine,dar cum o face e problema.Bineinteles ca mâncarea este din specialitate de vânat 😃😃😃 e cel mai ieftin,moca…ciorba pe oase de vânat,sarmale tot din carne de vânat ,friptura a la Tinu,Mermege și Sicoe ,puțin cozonac și acasă ,e destul….primarul și primărița beți rupți ca de obicei abia așteaptă sa plece femeile ,au mai punctat un eveniment electoral,BUBOASA in prefăcătorie ei de doi bani și expirata joaca cu toate dușmancele ei din comuna ,doară doară o mai Votează careva .Gura ei este spurcata evident,nu exista familie nebarfita,unele amenințate dar la aceasta BUBOASA ordinara cine ii bun? NICI MĂCAR GABITA NU II BUN,ȘI PE EL ÎL BAGĂ IN PUȘCĂRIE ,CÂND VREA EA !
    LA PSIHIATRIE TANTI !
    PS . Nu sunt Vucu,sunt o persoana care îl votez sa fie clar !

    Raspunde
  15. Probabil Gașca are impresia ca fiecare fiecare comentariu de aici, adresat lor, e scris de Vucu sau Sircuta.
    De ce?
    Pentru ca, MOMENTAN, doar ei au ieșit public, semnalând diverse probleme din comuna.
    Dar mai suntem și alții, care știm mai multe decât ei!

    Raspunde
  16. Am văzut un comentariu referitor la faptul că la Bârzava nu este gaz metan.Gazul metan se va introduce și la Bârzava dar deocamdată magistrala de gaz va ajunge doar până la Lipova.Va pleca din Arad-Vladimirescu- Sâmbăteni, după care va trece peste Mureș la Frumușeni , Zăbrani -Lipova. O altă ramificație va fi spre Ghioroc – Covăsânț . Din Sâmbăteni v-a ajunge și la Păuliș, dar asta v-a mai dura ceva , pentru că este doar în faza de proiect.Problema este că primarul de la Conop, acel afacerist penticostal cu peste 200 ha pământ luat știe el cum nu s-a interesat deloc de introducerea gazului astfel încât blochează prin nepăsarea lui și comuna Bârzava astfel încât primarul din Bârzava nu poate face nimic deoarece este un proiect comun și ,,Boierul de Conop,, nu se sinchisește să se apuce de proiect și astfel blochează(deocamdată) toată valea Mureșului, deși magistrala trebuie să ajungă cel putin până la Săvârșin. Referitor la asfaltarea de străzi , Bârzava este singura localitate asfaltată total de pe toată valea Mureșului.Mergeți să vedeți ce este în comuna Târnova , (peste 3000 locuitori) și doar o străduță asfaltată în fiecare localitate.Mergeți la Petriș să vedeți sau la Șicula. ori la Șiștarovăț și Tauț…Cât despre canalizare , nici o comună de pe valea Mureșului nu are, cum de altfel nici Lipova nu are canalizare peste tot și e oraș. În rest e problema voastră cum votați dar nu uitați că oricine vine nu va putea face mai nimic în primii 4 ani.Primar nou la Tuț și nici o investiție. Nu țin cu nimeni , decizia vă aparține cum și cu cine votați.

    Raspunde
    • Lasati dvs, primarul de la Conop si nu mai dati vina pe altii pentru ca la partea de gaz nici proiectul nu este gata. Iar asfaltarea de strazi nu intereseaza doar comuna Barzava, ci si cele 7 sate apartinatoare de aceasta, unde si acum in anul 2020 au WC in fundul gradinii.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.