SONDAJ/ Luptă INTERESANTĂ la Livada pentru funcția de PRIMAR

SONDAJ/ Luptă INTERESANTĂ la Livada pentru funcția de PRIMAR

La Livada se anunță o bătălie deosebit de interesantă pentru funcția de primar.

Astfel, Iosif Bimbo, actualul primar, deși aparent pornește cu prima șansă, are parte de contracandidați redutabili, care ar putea oricând să producă o surpriză. Bineînțeles, cu ajutorul voturilor localnicilor. Adrian Țolea, consilier județean, fost președinte interimar al Consiliului Județean Arad, este numai unul dintre ei.

USR o propune pe Loredana Ciumpe iar în ecuație mai apare un candidat de gen feminin deloc de neglijat: Florincuța Alexandrina (ALDE).

Nu în ultimul rând, Militon Șerb, fost primar al localității completează tabloul unor alegeri al căror rezultat este imprevizibil. Ar mai fi, însă, și Maris Ștef (PSD) sau Sorin Nițu (PMP).

Posibil este să mai apară și alți candidați, dar până atunci ne-am propus să vedem ce șanse le dau localnicii, în sondaj, celor pomeniți mai sus.

Așadar, start la vot:

Rezultate
Notă: Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe același terminal (telefon mobil, tabletă, laptop etc.). Sondajul se va finaliza în data de 17.02.2019, la ora 12.
  1. […] al Consiliului Județean Arad, conduce în preferințele alegătorilor din Livada, potrivit sondajului NewsAr.ro care se încheie astăzi, la ora […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.