SONDAJ/ Luptă INTERESANTĂ pentru funcția de PRIMAR la Păuliș

SONDAJ/ Luptă INTERESANTĂ pentru funcția de PRIMAR la Păuliș

Și la Păuliș se anunță o bătălie interesantă la alegerile pentru funcția de primar.

Astfel, poziția primarului Ioan Turcin ar putea fi serios amenințată, dacă e să privim la rezultatele ultimelor alegeri desfășurate în comună. Desigur, la „locale” e altceva, dar să le dăm tuturor șansa lor…

Alături de Ioan Turcin (PSD) în competiție vor intre cel puțin doi contracandidați cu șanse reale. Este vorba despre Florin Sari (PNL) și Ionuț Roman (USR). Nu sunt de neglijat nici alți competitori care vor reuși să atragă voturi, cum sunt Ciprian Șodinca și Viorel Petruța.

Cum până la alegeri nu a mai rămas foarte mult timp, le propunem localnicilor un sondaj în care să-și voteze favoriții:

Rezultate

IMPORTANT: Votul este secret. Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe același dispozitiv (telefon, tabletă, PC etc.). Sondajul se va încheia în data de 9 martie 2020, la ora 12.
  1. Veci nu mai votez psdeu! Minkiuniii! Am muskato cu penisa. Nikiodataaaaa!

    Raspunde
    • Lasa ca nici cu asta Rrrrrroman de la USR nu mi – e rusine. Ati vazut ce privire de vitel nemuls are. Il imita pe Barna sau e obligatoriu sa se uite astia asa? Ca la Barna se intelege ca e psiho, vedeti ce face in partid, eu de aia am ecat de la ei, insa sper ca baiatu asta sa isi gaseasca alte modele mai bune in viata decat un obsedat autoritar.

      Raspunde
  2. Era Turcin e pe final. vor veni vremuri mai bune.

    Raspunde
  3. De unde atâtea voturi???poate nu o fi prezența la vot 2100

    Raspunde
  4. Degeaba Sari nu are nici o sansa , numa na face si el sondaje false ca Balcea

    Raspunde
    • Ai dreptate, Turcin nu are cum sa obtina un scor atat de mare pe cinstite. Eventual daca se cauta adanc prin jeburi dupa solutii. Probabil pentru tine, pt Turcin si slecta mana de baieti destepti care capusati comuna fara nici o jena e ideal sa continue lucrurile asa. Pana una alta in hectare si remorci de balast se tine scorul daca esti smecher.

      Raspunde
  5. S-a vazut alceva la europarlamentare si la alegerile de presedinte asa ca nu Sari ar trebui sa se ingrijoreze dupa mine

    Raspunde
  6. Un sondaj irelevant…3 candidati nu sunt interesati de sondaj, 1 si-a activat echipa pnl si celalalt cu un mic hack

    Raspunde
  7. TURCIN un primar din gasca lui CAPRAR .AJUNGE CU ASEMENEA PANARAME CA TURCIN.

    Raspunde
    • Roman Ionut copilul de casa al lui Turcin, o noaca ei doi pervers acuma ca lumea e proasta si nu se prinde insa paulisenii si sambatenii stiu ce hram poarta amandoi. Marsa de aici!

      Raspunde
  8. Toata lumea din comuna stie cum Ionut zis si Ionutz, 2 clase peste ce are trenu, de acceasi meserie si tunsoare ca Hitler, e lacheu lui Turcin. Practic primaru actual are 2 lachei care ii cara poseta: pe Ionutz zid stramb care nu a auzit de boloboc (prietenii stiu de ce) si pe bilutza blondy caratorul de paltoane…

    Raspunde
  9. Ioni, si vezi ca am incergat sa ti scriu pe feisbuc si imi zice ca ceva cu retea si nu merge. Vezi ca trebe sa ii dai la peti aia 2 detz ce iai promis ca nu mai dai laic si te face frairii aia doi la sondaj. Si vezi ca o zis ca nu pruna macar mer. Si vezi sa nu uiti sa mergy la Arad sa vezi cu numele ca o zis sefu ca trebe schimbat inainte de alegeri ca vezi ca trebe un singur Ioan pe liste ca onzis ca te fite soarle si ne taie alocatia si nu mai treci clasa a 6-a ca nici 2 saci de grau nu iti da daca ei scor mau mare ca el. Deci vezi ca nui gluma

    Raspunde
  10. Coleg de clasa 5 martie, 2020, 8:19 am

    Nu minti, io am fost coleg cu Ionut Romanes la scola si era cel mai bun din clasa. Un singur de 9 a avut la sport si 2 de 4 la educatie civicaca era cam salbatic pentru 35 de ani, asa zicea doamna invatatoare. Ce nu imi placea la el era ca copia la dictare si se punea in prima banca. Si nu a adus bani ds cadou cand a implinit Alina 7 ani si noi toti i-am luat o carte de povesti cand a implinit 31 de ani si a urlat la noi ca el nu citestte decat carti de poker si de septica, nico macar de cruceash. Insa i-am luat un cartus de L&Mu si s-a calmat… Si la mate cre ca copia ca l-am intrebat odata cate mere sunt in 2 castroane si zicea ca el nus tie numara decat din 6 in 6 ca la table si din 24 in 24 ca la naveta de bere. La desn se descurca insa avea o problema cu liniile drepte. Insa am inteles ca nu e problema de la el ca si la ziduri e la fel.

    Raspunde
  11. S-o deschis la bar si dintr-o data au sarit voturile lui Roman. La Guta pe terasa se butona la greu si atmosfera era de #rezist. Ce e interesant e ca aici are 1200 de voturi, insa pe pagina lui de persoana publica pe facebook, pavina veche de cativa ani, are cam 200, deci 6 clase mai putin. :)))))

    Raspunde
  12. Domnilor, de ce nu postați sub adevărata identitate?Probe la cele afirmate aveți sau doar jigniri fără sens?

    Raspunde
  13. Tu care postezi cu conturi fantoma si jignesti alte partide cu ele

    Raspunde
  14. Oricum tot Turcin iasa primar , se vede clar de cine li firca dupa cine are mai putine voturi

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.