SONDAJ/ Unde ar trebui amplasat Monumentul Marii Uniri?

SONDAJ/ Unde ar trebui amplasat Monumentul Marii Uniri?

Amplasarea Monumentului Marii Uniri la Arad este subiectul zilei în urbe în această perioadă.

Indecizia administrației și amânarea desemnării unei locații până în ceasul al 12-lea nu făcut decât să pună paie pe foc, tot demersul degenerând într-un scandal politicianist care și-a consumat un episod inclusiv în forul decizional local, ne referim la Consiliul Local Municipal.

Până să emită păreri, actorii implicați au uitat un lucru extrem de important: Să le ceară (cu adevărat, nu în cadrul unor simulacre de dezbateri publice!) părerea arădenilor.

Ei bine, pentru că pentru noi contează părerea arădenilor, am decis să demarăm un sondaj de opinie on-line pe această temă:

Loading...
 1. in micalaca, zona 300, langa billa

  Raspunde
 2. acasa la Falca in Aradu nou

  Raspunde
 3. nu manipula sondajul nu are niciun rost sa-l manipulezi, rezultatul daca te deranjeaza poti sa-l tii secret publici ce-ti convine

  Raspunde
 4. se poate amenaja in curtea PSD si percepeti si o taxa bani pentru partid

  Raspunde
 5. la Alexandria sau la Craiova

  Raspunde
 6. Cred ca la acest moment Aradul e mult prea aflomerat, arhitectural e un haos, deoarece s-a construit dupa bunul plac, fara sa se țină cont de stil sau tradiții locale. Mai bine s-ar gândi marii edili să curete, îngrijească sau sa reamenajeze ceea ce este. Orașul e prea inghesuit pentru încă ceva.

  Raspunde
 7. In cetatea Aradului

  Raspunde
 8. Nicăieri nu reprezintă nimic

  Raspunde
 9. La Ministerul Culturii. Nu poți evoca Unirea la una sută de ani prin monumente, atâta timp cât starea națiuniii este de toată jena.

  Raspunde
 10. În Parcul „Mihai Eminescu” de pe malul Mureşului

  Raspunde
 11. pe pista aeroportului ca e loc suficient si sa vezi frate cati vor incapea pe 1 dec la aniversarea centenarului cam de trei ori populatia Municipiului, ca in rest pe aeroport nu prea mai este activitate

  Raspunde
 12. Amplasare Monumentul Marii Uniri.
  In fata Palatului Cultural exista spatiu sufficient si este usor accesibil.Presupune o investitie minima si exista un spatiu verde cu o suprafata corespunzatoare.
  Asa cum arata,acest monument nu poate fi considerat o „capodopera arhitectonica”,constructia si amplasarea lui pot avea cel mult o valoare simbolica.Oare ce ar zice regretatul arhitect Cristea Milos despre acest monument?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.