Spectacol de muzică și poezie în aer liber, cu îndrăgitul actor Zoltan Lovas. Ce trebuie să știe participanții

Spectacol de muzică și poezie în aer liber, cu îndrăgitul actor Zoltan Lovas. Ce trebuie să știe participanții

Un spectacol de muzică și poezie va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, concertele de muzică clasică și spectacolele de teatru de păpuși, are ca scop diversificarea activităților cultural artistice în oraș.

Evenimentul intitulat „Mi-e dor!“ va avea loc vineri, 28 august 2020, de la ora 19.00.

Spectatorii vor putea să asculte romanțe, arii dar și poezii.

Spectacolul îi are ca protagoniști pe soprana Nicoleta Maria Brola, Elisabeta Lingurar – profesor de pian la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi“ din Arad, Zoltan Lovas – actor și Nicolae Mihai Brânzeu – regizor.

Intrarea la eveniment este liberă, însă se va face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile, anunță organizatorii.

Se pot rezerva locuri la telefon/whatsapp 0740 946 821. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Reguli pentru participarea la evenimentele organizate în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, organizatorii aduc la cunoștinta spectatorilor următoarele:

  • accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.30, în limita a 50 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială);
  • la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperaturii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3 C) persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.