Spectacol de teatru și coregrafie de foc pe muzică live, pe platoul din fața Primăriei

Spectacol de teatru și coregrafie de foc pe muzică live, pe platoul din fața Primăriei

Un spectacol de teatru și coregrafie de foc pe muzică live va avea loc vineri la Arad.

Cea de-a doua serie de spectacole de susținere a proiectului „Eu Aleg România – Istoria românilor în 100 de momente esențiale”, prezentată la Arad și Timișoara, reia temele istorice ale show-urilor precedente, argumentate coregrafic și muzical, oferind momente spectaculoase de teatru și coregrafii de foc pe muzică live, dar pe o temă generală diferențiată, prin tematică și repertoriu, de conținutul spectacolelor de vernisaj.

Spectacolele  se constituie în evenimente puternice în stilul concertelor live de muzică veche, însoțite de coregrafii și teatru medieval, prezentate la cele mai pretențioase festivaluri cu temă de reconstituire istorică. Radio România prezintă la Arad și Timișoara un nou spectacol comun al muzicienilor și dansatorilor din trupa de world music „Peregrinii” și al actorilor și jonglerilor din trupa „Deep6 Project”. „Eu aleg România – Cronici de lumină” va avea loc la Arad pe data de 19 octombrie (platoul din fața Primăriei) și la Timișoara pe data de 21 octombrie (Piața Sf. Gheorghe) ambele de la ora 19.

„Cronici de Lumină” este titlul noului spectacol original, realizat special pentru proiectul Radio România. Peregrinii asigură repertoriul și interpretarea Live, iar trupa Deep6  completează interpretând momentele de foc și lumină. Durata spectacolului prezentat vineri, 19 octombrie la Arad și duminică, 21 octombrie la Timișoara, este de o oră. Scenariul acestui show, diferit de primele spectacole de la vernisaj,  este de asemenea construit pe tema istorică a proiectului „Eu Aleg România”.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.