Spectacolul „Meşterul Manole – Operă Rock” de la Arad, anulat

Spectacolul „Meşterul Manole – Operă Rock” de la Arad, anulat

Spectacolele de la Arad, Cluj-Napoca şi Sibiu au fost anulate, anunță Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

„Teatrul Naţional de Operetă şi Musical «Ion Dacian» informează, cu profund regret, că turneul spectacolului «Meşterul Manole Operă Rock» ce ar fi trebuit să aibă loc în Arad, Sibiu și Cluj–Napoca în intervalul 21 – 23 Aprilie a fost anulat, din motive independente de voinţa instituţiei. Această decizie a fost  luată din motive independente de echipa Teatrului Național de Operetă și Musical «Ion Dacian» și este atribuită circumstanțelor legate exclusiv de organizatorul local. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate provoca spectatorilor curioși de această punere în scenă a legendei celei mai frumoase mănăstiri din Argeș și ne exprimăm speranța că, în viitorul apropiat, vom putea împărtăși cu publicul din afara capitalei pasiunea și arta ce caracterizează acest titlu din repertoriul nostru.”, precizează reprezentanții Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” precizează şi că instituţia nu a instrumentat vânzarea biletelor, așadar recuperarea contravalorii acestora se va face de pe platforma de pe care acestea au fost achiziţionate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.