SPECTACULOS! Primul antrenament de ENDURO din 2017 în Arad (GALERIE FOTO+VIDEO)

SPECTACULOS! Primul antrenament de ENDURO din 2017 în Arad (GALERIE FOTO+VIDEO)

Primul antrenament de enduro în Arad din acest an a avut loc ieri, pe pista de antrenament Alfa, lângă fostul poligon militar, în intervalul orar 12-16.

Spectaculosul antrenament a fost organizat de către Asociația Sportivă Club Arici SuperMoto, avându-i ca protagoniști pe campionii naționali, dar și cu participare mondială, foarte puțin cunoscuți de concitadinii arădeni:

  • Sorin Trăistaru – campion național și locul 9 mondial;
  • Cristian Dragoș – fost campion național, clasa hobby;
  • Sorin Flonta- locul 4 la campionatul național, clasa hobby.

Click mai jos pentru galerie foto și video:

Foto-Video: Marius Buta

  1. Felicitări d-lui Sorin Trăistaru pentru organizarea acţiunii iar primăria Arad ar putea să se implice în efortul d-lui Sorin de organizare de competiţii de enduro ! O astfel de competiţie necesită nişte fonduri pe care un singur sufletist (Sorin Trăistaru) nu prea are cum să le asigure ! Amintesc d-lui Primar că au mai fost inimoşi ce au încercat promovarea motociclismului în Arad amintindu-l aici pe d-l Marcu Ioan, care de atât ajutor primit a lăsat totul baltă şi s-a mutat în Bătania ! Şi tot pentru d-l Primar, locul unde s-a desfăşurat antrenamentul nu trebuia să fie pista de canotaj mult lăudată şi promisă de mai marele oraşului ?

    Raspunde
  2. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.