Speranță pentru ruina de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 2 – 4

Speranță pentru ruina de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 2 – 4

Se întrevede puțină speranță în cazul imobilului de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 2-4 a cărui situație părea fără rezolvare.

Acțiune în forță, luni dimineața, pe strada Grigore Alexandrescu nr. 2 – 4. Imobilul în care și-au găsit refugiu în utimii ani mai mulți oameni ai străzii, a fost eliberat de cele două persoane care l-au ocupat în mod ilegal de ceva vreme.

„Este un succes al administrației locale care, cu sprijinul noului proprietar interesat să consolideze imobilul, pune capăt unei situații ce părea fără rezolvare. Nici supraimpozitarea, nici amenzile succesive aplicate, nici desele intervenții ale agenților DGPLA și chiar ale celor de la ISU, nu i-a determinat pe foștii proprietari să ia măsurile menite să reglementeze situația clădirii care ani de zile a fost o rușine pe obrazul orașului. În ultimii ani, peste 30 de procese verbale au fost aplicate acolo pentru contravenții înregistrate în domeniile ordine publică și protecția mediului. La acțiunea de luni au participat mai mulți agenți ai DGPLA și reprezentanți ai DAS Arad, care le-au oferit posibilitatea celor doi să stea pentru o vreme la Adăpostul de Noapte de pe str. 6 Vânători. Întrucât au refuzat, au fost relocați cu sprijinul societății RECONS, în Checheci la casa părintească a bărbatului. Nu s-au înregistrat incidente.

Poliția Locală va sigura în următorele zile locația pentru a nu mai permite reinstalarea oamenilor străzii în locația respectivă.”, se arată într-un comuniat de presă transmis de Primăria Arad.

Sursa foto: Primăria Arad

  1. Gheorghe-vatmanul. 2 aprilie, 2024, 5:47 pm

    Pleava societatii !umbla si in tramvaiele imperio verzi de n-au nici o treaba,stiu ca sunt camere,militie,i doare-n 17 ca vine 18-le barat.urmeaza statia:Chekeci !-vivat patria!- i tot iertam,amendam-degeaba !!!!-ne este frica de ei-bata-i dzeu!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.