Spitalul Orășenesc Lipova, predat autorităților locale

Spitalul Orășenesc Lipova, predat autorităților locale

Spitalul Orășenesc Lipova a fost predat autorităților locale în urma modernizării de către Compania Națională de Investiții.

În prezența directorului de investiții al Companiei Naționale de Investiții, Adrian Cefălan, astăzi a fost predată către autoritatea publică locală din orașul Lipova, reprezentată prin Primarul Orașului Lipova, Florin Pera, investiția de extindere și dotare a Spitalului Orășenesc Lipova.

La eveniment au participat prefectul județului Arad, Gheorghe Stoian, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și primarul municipiului Arad, Călin Bibarț. Investiția în extindere și dotarea Spitalului Orășenesc Lipova este în valoare de 21.631.896 lei cu TVA, iar Compania Națională de Investiții mai derulează în Județul Arad proiecte în valoare totală de 144.6 milioane lei, fără proiectele aflate în curs de promovare.

„Mă bucur foarte mult de finalizarea investiției de modernizare și dotare a Spitalului Orășenesc Lipova și de predarea acesteia către Primăria Orașului Lipova. În contextul pandemic actual, orice investiție nouă în sănătate este de bun augur, în beneficiul pacienților. Mulțumesc domnului director Adrian Cefălan din cadrul CNI pentru prezența la Arad și pentru colaborarea avută cu autoritățile publice locale și județene, concretizată în multe proiecte de dezvoltare benefice pentru comunitățile noastre locale”, a declarat prefectul județului Arad, Gheorghe Stoian.

Ulterior finalizării unor lucrări în exteriorul clădirilor spitalului, efectuate de Primăria Orașului Lipova, noua unitate sanitară va intra în circuit conform dispozițiilor Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.