Sprijin pentru firmele românești care doresc să-și deschidă reprezentanțe în SUA

Sprijin pentru firmele românești care doresc să-și deschidă reprezentanțe în SUA

Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român vine în sprijinul firmelor românești care doresc să-și deschidă reprezentanțe în Statele Unite ale Americii (SUA).

Astfel, de o lungă perioadă de timp, între preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, ing. Ioan Marin Crişan, şi Răzvan Dumitrescu, ministru consilier pentru afaceri economice din cadrul Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, există o strânsă colaborare în diferite domenii economice.

„Oportunităţi de colaborare şi cerere de produse au fost transmise şi firmelor româneşti, toţi cei interesaţi putând face oferte şi colabora cu firme de prestigiu din SUA”, a declarat Marin Crișan.

„În aceste vremuri în care piaţa financiar – bancară din România traversează o perioadă dificilă,  compania de servicii financiare SAWGRASS FINANCE din Florida, reprezentată de Marius Dobrean, oferă capital de lucru companiilor care îşi au sediul pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Oferta poate fi  de interes şi pentru companiile româneşti care doresc să îşi stabilească punct de reprezentare în SUA, dar şi pentru partenerii de afaceri locali ai exportatorilor din România”, a precizat preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român.

Toţi cei interesaţi pot obţine detalii direct de la Marius Dobrean, la adresa de mail marius@sawgrassfinance.com.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.