Start la înscrierile pentru programul Erasmus+

Start la înscrierile pentru programul Erasmus+

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” (UVVG) Arad dă startul aplicațiilor pentru noile mobilități studențești Erasmus+, de studiu şi practică.

Studenții pot aplica prin platforma digitală dezvoltată de UVVG, în perioada 13 ianuarie – 24 februarie 2023 https://studenterasmus.uvvg.ro/.

Cei care doresc să facă parte din marea familie Erasmus+ au posibilitatea de a-şi încărca documentele de candidatură în format online, acestea fiind revizuite de coordonatorul academic al fiecărei facultăți și validat, ulterior, de coordonatorul instituțional.

Până la această dată, 520 de studenți U.V.V.G. Arad au beneficiat de burse Erasmus+, ajungând să-și dezvolte abilități deja existente, să descopere culturi noi, oameni cu origini diferite, dar mai ales să-și lărgească orizonturile cunoașterii și să-și desăvârșească dezvoltarea profesională și personală cu experiențe academice și de viață unice.

„ERASMUS+ are o importanță deosebită în strategia de internaționalizare a universității noastre. Prin acest program s-au creat legături puternice între U.V.V.G. și alte universități de prestigiu, din Europa și din lume. Încurajez toate demersurile studenților și cadrelor universității noastre de a lua parte la aceste schimburi de experiență și bune practici, care contribuie la dezvoltarea continuă și îmbunătățirea comunității noastre academice”, a precizat rectorul UVVG Arad, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.