Start la noua stagiune a Teatrului de Vară: Conducerea CCJA a dispus montarea unui cort pentru a-i feri pe spectacori de ploaie

Start la noua stagiune a Teatrului de Vară: Conducerea CCJA a dispus montarea unui cort pentru a-i feri pe spectacori de ploaie

Vremea capriciosă nu reprezintă o piedică în desfăşurarea spectacolului de deschidere a noii stagiuni a Teatrului de Vară Ethos, anunţă conducerea Centrului Cultural Judetean Arad.

Conducerea instituţiei a dispus montarea unui cort pentru a-i feri pe spectacori de o posibilă ploaie. Noua stagiune a Teatrului de Vară va fi deschisă astăzi de Dan Puric, cu spectacolul „Suflet Românesc”.

Astfel, miercuri, de la ora 21,00, Teatrul de Vară Ethos îl va avea ca invitat pe îndrăgitul actor român, Dan Puric, care revine în lumina reflectoarelor, la Arad, dedicând „acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind această frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i  tămăduiască şi pe alţii”.

Spectacolul „Suflet Românesc”, ca o expresie a Ethosului Românesc,  este o „metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natură să-l facă să renască, o probă de inegalabil talent și o excepțională virtuozitate în exprimare artistică” oferită de maestrul Dan Puric.

Stagiunea Teatrului de Vară Ethos se va desfăşura pe parcursul lunilor iulie şi august, în fiecare miercuri începând cu ora 20,30.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.