„Steaua fără nume” încheie ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru Clasic de la Arad

„Steaua fără nume” încheie ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru Clasic de la Arad

Cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Clasic Arad (FITCA) se încheie în această seară.

Ultimul spectacol din cadrul FITCA 2022 este „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, în regia lui Vlad Zamfirescu, producție Cortina AG București . Reprezentația este programată de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

„Într-un oraș de provincie de pe Valea Prahovei, o necunoscută este coborâtă din tren în gară pentru că nu are bilet. Aceasta vine de la cazinou și are asupra ei doar fisele câștigate. Profesorul Miroiu, care se afla în gară în așteptarea unei cărți foarte scumpe de la București, se oferă să o găzduiască peste noapte, perioadă în care între cei doi apare o relație afectivă. Miroiu a găsit o stea  invizibilă, in spatele altei stele de langa Ursa Mare, necunoscută pe bolta cerească și nu știe ce nume să îi dea. Când află că pe necunoscută o cheamă Mona se gandeste sa-I dea numele ei. Dimineața apare Grig, cel cu care Mona are o relație de 3 ani. Se va  reîntoarce în cele din urmă în lumea lui, părăsindu-l pe astronomul visator?”, spun creatorii spectacolului

Spectacolul, a cărui scenografie este semnată de Mădălina Marinescu, îi are în distribuție  pe: Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Valentin Teodosiu, Luminița Erga, Gabriel Vatavu și Eva Cosac.

Biletele, care costă 80 de lei (în stal, lojă și la etajul I), 60 de lei (la etajul II) și 40 de lei (la etajul III), pot fi achiziționate fie de la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, fie  online, de pe www.eventim.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.