Știai că șemineul te ajută să faci economii în sezonul rece?

Știai că șemineul te ajută să faci economii în sezonul rece?

În fiecare an spunem că vara a trecut mult prea repede și că e cea mai scurtă perioadă din an. Toamna și-a intrat deja cu adevărat în drepturi, iar noi trebuie să ne gândim tot mai mult cum să ne încălzim casa, cum să păstrăm căldura, dar și cum să facem economii, pentru că știm că în sezonul rece și bugetul familiei va avea de suferit, din cauza facturilor tot mai mari.

Tocmai de aceea vrem să aflați despre faptul că seminee brasov reprezintă o investiție pe viață, cu nenumărate beneficii, că au puterea să încălzească o întreagă locuință, și mai ales, te pot ajuta să faci economii. Iar dacă sunt achiziționate și montate de specialiștii PEFOC beneficiați și de transport gratuit, dar și de consultanță gratuită, atât înainte de a vă alege cel mai potrivit model, dar și după montarea acestuia în livingul dumneavoastră.

Pentru a avea o casă sănătoasă lucrați doar cu specialiștii și asigurați-vă că șemineul ales beneficiază de un sistem de coș de fum performant, de înaltă calitate, construit la fel, cu ajutorul profesioniștilor.

Dacă vreți să optați pentru un șemineu, trebuie să țineți seama de faptul că un focar cu adevărat performant are un randament de la 75% în sus. Energia calorica de 11 kW a unui focar performant încălzește cam 200 m³ sau, altfel spus, cam 80 mp cu o înalțime de 2.50 m, de la o temperatură de 16°C din exteriorul locuinței pănă la +20°C în interiorul locuinței. Focarele închise se plasează în vatra șemineelor construite deschis. Trebuie știut și că acestea influentează pozitiv randamentul șemineului, însă pentru a putea fi montate, trebuie respectate o serie de norme de siguranță. De aceea, vă mai amintim că este un domeniu în care montatorii profesioniști sunt extrem de importanți. În funcție de focarul ales (închis sau deschis) și de combustibilul utilizat se stabilește și tipul de coș de necesar. Și tot un specialist vă poate ajuta!! Se pot utiliza coșuri cu tiraj natural sau cu ventilație mecanică controlată (eliminarea fumului este controlată cu ajutorul ventilatoarelor speciale). Montarea instalației de ventilare trebuie să țină cont de amplasarea șemineului și de normele în vigoare pentru prevenirea incendiilor.

Datorită pasiunii si experientei îndelungate în domeniul șemineelor, specialiștii de la ȘemineeABC, parte a grupului PEFOC.ro, îți pun la dispoziție o echipă specializată gată să răspunda nevoilor tale. Construcția șemineului este realizată conform cerințelor clienților, respectând normele de siguranță și rezistență, dar totodată ei îți oferă și consultanță în alegerea focarului de șemineu potrivit, în funcție de livingul tău, dar și de designul acestuia. Rolul lor este să îți încălzească întreaga locuință, prin construirea unui șemineu care să reziste o viață, și să strângă familia în jurul focului, creând o ambianță plăcută, dar și bucurie celor dragi.

Acum că știi cum să întâmpini sezonul rece, contactează imediat echipa Șeminee ABC pentru că ai de unde alege! Un portofoliu de produse variat care cuprinde focare seminee brasov pentru orice tip de locuință. Ai disponibile șeminee clasice, rustice sau moderne, pe lemne, șeminee cu bioetanol, termoșeminee, șeminee pe gaz, cosuri de fum brasov de calitate superioară și toate accesoriile de care un șemineu are nevoie!

  1. Recomand cu drag echipa din Brasov. Intr-adevar este o investitie pe viata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.