STRICT INTERZIS vizitatorilor în SPITALUL Clinic Județean de Urgență Arad. Care SECȚII sunt VIZATE

STRICT INTERZIS vizitatorilor în SPITALUL Clinic Județean de Urgență Arad. Care SECȚII sunt VIZATE

Secțiile de Neonatologie,, Pediatrie I, Pediatrie II și Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au intrat de astăzi în carantină, după ce în județul nostru au fost confirmate mai multe cazuri de gripă, nefiind permis accesul a nici unui vizitator în interiorul acestora.

Pentru evitarea unui eveniment epidemiologic, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a luat o serie de măsuri care intră în vigoare începând de astăzi.

Astfel, pacienții vor putea fi  vizitați de maximum doi aparținători, pentru cel mult 15 minute. În momentul intrării în cadrul secției este obligatoriu ca vizitatorii să se dezinfecteze pe mâini și să poarte echipamentul de protecție (halat, botoșei și mască de unică folosință).

De asemenea, de luni până duminică, pacienții pot fi vizitați de aparținători între orele 16.00 și 17.00, însă nu mai mult de 15 minute.

În cadrul secțiilor de Neonatologie,, Pediatrie I, Pediatrie II și Obstetrică Ginecologie accesul vizitatorilor este strict interzis.

Secțiile ATI au program diferențiat, vizitele fiind posibile între orele 12.00 și 13.00.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.