Studenții UAV au împărțit măști în piețele arădene

Studenții UAV au împărțit măști în piețele arădene

Peste 3000 de măști au fost împărțite, joi dimineața, de studenții Universității „Aurel Vlaicu” din Arad în piețele municipiului.

Confecționate în atelierele Facultății de Inginerie Textilă, cu sprijinul colegilor de la Facultatea de Design din cadrul universității, măștile au fost oferite arădenilor aflați la cumpărături și comercianților de la tarabe.

Colegii de la inginerie textilă alături de colegele noastre din compartimentul administrativ au confecționat aceste măști pentru arădeni. Este foarte important ca fiecare să contribuie cu tot ceea ce poate pentru a ajuta la protejarea semenilor noștri. Mulțumesc colegilor mei pentru implicare, în special domnului prorector prof.univ.dr. Popa Alexandru, prof.univ.dr. Barbu Ionel și doamnei ec. Galea Reghina, șef serviciu administrativ, studenților din cadrul Ligii Studenților UAV care ne-au ajutat să le distribuim și tuturor celor care ne sunt alături prin donații și sprijin în lupta împotriva COVID 19. Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este alături de arădeni și se implica în continuare în această luptă” a promis rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Confecționarea măștilor va continua și în următoarea perioadă și vor fi distribuite autorităților.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.