Subiectul care a creat ISTERIE MONDIALĂ: Ce semnificație au CULORILE de pe PASTA DE DINȚI?

Subiectul care a creat ISTERIE MONDIALĂ: Ce semnificație au CULORILE de pe PASTA DE DINȚI?

Ştiaţi că orice pastă de dinţi are un pătrăţel colorat, în partea de jos a tubului, căruia, de-a lungul timpului i s-a conferit și o semnificație?!

Spre exemplu, dacă pătrățelul este verde, înseamnă că pasta de dinți este naturală, dacă este albastru: naturală şi medicinală, roşu: naturală şi chimicală, iar dacă acesta este negru, pasta de dinți este pur chimicală.

În realitate, însă, astfel de dreptunghiuri colorate pot fi văzute și pe ambalajele altor produse. Ipoteza că cele cu semn negru ar fi toxice, iar cele cu verde ar fi naturale a pornit de la o simplă postare pe Facebook.

Culoarea semnelor de pe tuburile de pastă de dinți nu are, însă, nicio legătură cu calitatea produsului, ci sunt rezultatele producției în sine.

Concret, semnele rectangulare colorate sunt folosite de către maşinăriile moderne folosite din industria de ambalare. Ele le spun maşinăriilor unde să tăie și să îndoaie tuburile sau indică ce culori trebuie folosite pentru mesajele imprimate de pe ele.

Culoarea semnelor rectangulare este întâlnită cu siguranţă și în alte locuri pe suprafața tuburile de pastă de dinți. Multe produse au tipul acesta de semne, nu doar tuburile de pastă de dinți, însă unele cazuri ele nu sunt atât de vizibile.

  1. Pune si documentație la argumentație !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.