Supărat pe cei care-i contestă cunoştinţele gramaticale, Gheorghe Falcă mai scoate o carte. Atâta o să scrie până o va face corect!

Supărat pe cei care-i contestă cunoştinţele gramaticale, Gheorghe Falcă mai scoate o carte. Atâta o să scrie până o va face corect!

Aflăm cu surprindere şi cu o oarecare întârziere că Gheorghe Falcă mai lansează o carte, după succesul înregistrat cu „Societatea vie. Proiect România 2020”.

Este şi acesta un răspuns, dacă vreţi, la adresa celor (nu puţini şi nu proşti) care-i contestă cunoştinţele gramaticale.

Noua carte a lui Gheorghe Falcă va purta un nume cât se poate de sugestiv: „Curaj să prinzi o stea căzătoare”. Curaj mai ales să scrii, în cazul său.

Ei bine, aşteptăm cu nerăbdare publicarea şi lansarea volumului, mai ales că precedenta capodoperă a primarului, „Societatea vie. Proiect România 2020“, a fost tradusă în toate limbile Pământului (chiar şi în păsărească!) şi trimisă în Cosmos la bordul automobilului Tesla Roadster a lui Elon Musk, alături de compoziţia „Space Oddity” a lui David Bowie.

Şi asta nu e tot! Edilul-şef al Aradului ne mai pregăteşte ceva, asta după ce s-a întors din viitor. „Am fost în viitor. Tokyo” se va numi opera promisă şi aşteptată cu sufletul la gură de iubitorii de carte din întreaga lume.

Nu putem decât să ne bucurăm că primarul nostru îşi face timp pentru a-şi aşterne trăirile pe hârtie, dându-ne astfel posibilitatea de a pătrunde în universul său neînţeles.

***

Notă: Subliniem că acest articol este un pamflet şi trebuie perceput ca atare!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.