Suporter Club UTA condamnă gestul lui Meszar de a refuza acreditarea mai multor jurnaliști

Suporter Club UTA condamnă gestul lui Meszar de a refuza acreditarea mai multor jurnaliști

Suporter Club UTA condamnă gestul lui Alexandru Meszar de a refuza acreditarea mai multor jurnaliști pentru partidele pe care clubul UTA le va disputa pe teren propriu în sezonul 2023-2024, se arată într-un comunicat de presă al suporterilor.

Iată textul comunicatului:

În lumina ultimelor evenimente petrecute în jurul clubului UTA, context în care Alexandru Meszar, de la sine putere, a decis să interzică accesul mai multor jurnaliști arădeni la „masa presei”, Suporter Club UTA se alătură instituțiilor de presă, jurnaliștilor, suporterilor și tuturor celor care au luat poziție în acest sens.

Astfel, Suporter Club UTA condamnă gestul lui Alexandru Meszar de a refuza acreditarea mai multor jurnaliști pentru partidele pe care clubul UTA le va disputa pe teren propriu în sezonul 2023-2024. Acest gest al lui Alexandru Meszar este unul prin care acesta a asociat clubul UTA cu o rușine nemaiîntâlnită în România ultimelor trei decenii.

De asemenea, ne bucură și aplaudăm solidarizarea masivă a oamenilor și instituțiilor cu jurnaliștii cărora le-au fost refuzate acreditările. Aplaudăm gestul „Ultras Arad” de a solidariza cu jurnaliștii și de a transmite un mesaj ferm în acest sens. Ne bucură faptul că inclusiv Asociația Presei Sportive din România (APSR) a condamnat aceste practici dictatoriale și menite să instaureze cenzura la masa presei de pe Arena „Francisc Neuman”. Suntem convinși că inclusiv forurile fotbalistice din România vor condamna la rândul lor aceste practici nedemne de un club ca UTA, un club de tradiție, un club nobil.

Drept urmare, Suporter Club UTA, în calitate de membru în Asociația Fotbal Club UTA Arad și de entitate deținătoare a mărcilor istorice „UTA”, solicită clubului și lui Alexandru Meszar să repare această imensă greșeală, această nedreptate față de jurnaliști și față de cititorii acestora, și să prezinte scuze public jurnaliștilor, dar și suporterilor, pentru că a pus clubul UTA într-o lumină extrem de nefavorabilă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.