Suporter Club UTA, SOLIDAR cu jucătorii şi antrenorii Gloriei Arad

Suporter Club UTA, SOLIDAR cu jucătorii şi antrenorii Gloriei Arad

Într-un comunicat de presă, Suporter Club UTA îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia Gloriei Arad, un club de tradiţie al oraşului, care este în pericol de a fi desfiinţat.

„Ne exprimăm totodată solidaritatea şi părerea de rău faţă de componenţii lotului şi antrenorii echipei Gloria Arad, sportivi cu potenţial fotbalistic care şi-au apărat corect şansele în campionatul trecut – lucru pe care noi, ca utişti, nu l-am uitat. Sperăm ca cei care conduc clubul Gloria Arad să găsească soluţiile pentru continuitate, spre binele jucătorilor, centrului de copii şi nu în ultimul rând al fotbalului arădean”, arată suporterii arădeni în comunicat.

„Fără Gloria, municipiul Arad ar rămâne cu doar patru echipe de fotbal care să evolueze la nivel de seniori în competiţii organizate de FRF sau AJF: UTA, UTA 2, Atletico şi Banatul – în condiţiile în care primele trei echipe sunt sprijite de acelaşi om de afaceri. Considerăm că numărul echipelor este foarte mic pentru un oraş de tradiţia fotbalistică a Aradului, fapt ce atrage nişte consecinţe negative evidente. Din aceaste cauze sperăm ca oamenii de afaceri să-şi regăsească dorinţa de a investi în fotbal, fie ajutând în proiectul UTA-ei, fie susţinând echipe în ligile inferioare. Un exemplu pozitiv în acest sens credem că este Banatul Sânicolau Mic, o echipă de tradiţie a cartierului, cu jucători localnici care evoluează din plăcere pentru familiile şi vecinii lor”, se mai arată în comunicatul de presă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.