Suporterii UTA-ei, CONVOCAȚI pentru meciul de la Călărași: „Mergem PÂNĂ LA CAPĂT, în Liga I”

Suporterii UTA-ei, CONVOCAȚI pentru meciul de la Călărași: „Mergem PÂNĂ LA CAPĂT, în Liga I”

Primul meci al barajului dintre Dunărea Călărași şi UTA Bătrâna Doamnă se dispută în deplasare, la Călăraşi.

UTA este în fața unei performanțe incredibile, la capătul unui sezon foarte bun, cu multe sacrificii din partea celor care compun familia Bătrânei Doamne a fotbalului românesc.

În urma tragerii la sorţi efectuate la Casa Fotbalului, s-a stabilit programul barajului dintre ocupantele locului secund din cele două serii de play-off.

Meciul tur dintre Dunărea şi UTA Bătrâna Doamnă va avea loc miercuri, 1 iunie, de la ora 18.00, la Călăraşi, iar returul se va disputa sâmbătă, 4 iunie, tot de la ora 18.00, la Arad.

„Ne dorim cu toții să mergem până la capăt, în Liga I, întorcându-ne prima dată victorioși din celălalt capăt al țării, de la Călărași. Succes băieților, să vă vedem iarăși bucuroși la final, așa cum s-a întâmplat sâmbătă la Brașov! Pentru noi doar UTA contează!”, sunt cuvintele suporterilor Club UTA.

Pentru cei care doresc să facă deplasarea cu autocarul la Călărași, plecarea se va face miercuri, 1 iunie, la ora 03.00 noaptea, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA).

ÎNSCRIEREA ESTE OBLIGATORIE și se poate face la numerele de telefon: 0724.295.140 sau 0744.313.517, sau pe pagina de Facebook a Suporter Club.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.