SURPRIZĂ de la solistul trupei CARGO! Ce le pregătește fanilor artistul arădean

SURPRIZĂ de la solistul trupei CARGO! Ce le pregătește fanilor artistul arădean

Adrian Igrișan, solistul celebrei trupe Cargo, le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții.

Artistul, împreună cu alți doi muzicieni cu notorietate în această industrie, au format trupa Manic Sinners, cel mai nou „supergrup românesc” de hard rock melodic. Mannic Sinners au semnat cu casa de discuri Frontiers Music, care a colaborat cu trupe faimoase precum Whitesnake, Def Leppard, Journey sau Primal Fear.

Adrian Igrișan, tobe, clape și backing vocals, Ovidiu Anton, solist și Toni Dijmărescu, chitară, lucrează la albumul de debut, „King of the Badlands“, care va conține 10 piese.

Ne bucurăm să anunțăm astăzi semnarea contractului cu Frontiers Music. Este o mare realizare să lucrăm cu o casă de discuri ce are o experiență atât de vastă și suntem siguri că piesele noastre vor entuziasma pe toți cei ce iubesc rockul melodic.Totodată, dorim să motivăm spre o carieră internațională și alte trupe din România, o țară cu o bogată tradiție în ceea ce privește muzica rock, dar cu prea puțini artiști cunoscuți la nivel mondial“, spun cei de la Manic Sinners.

Bineînțeles că fanii trupei Cargo l-au asaltat pe Adrian Igrișan cu întrebări privind viitorul trupei lor de suflet, la care acesta a venit cu lămuriri: Dragilor, am primit nenumărate mesaje private, care în principiu sună așa: și cu Cargo cum rămâne? Vă răspund tuturor: Rămâne la fel!!! Manic Sinners e un proiect personal,de suflet,in care mi-am dorit sa cânt la cu totul alte instrumente decât de obicei. Cargo e familia si trupa mea , și va rămâne la fel,dar câteodată simțim nevoia să ne exprimăm puțin diferit, mai ales ca acest proiect e unul exclusiv de studio. Stiți cu toții că nu fac lucruri doar să fie facute, de aceea nu am prea acceptat multe colaborări ,dar acum cred in acest proiect. Vă invit să il ascultați și să ne bucuram impreună de Rock!!!”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.