SURPRIZĂ: Încă un parlamentar liberal de la Arad! CUM A FOST POSIBIL

SURPRIZĂ: Încă un parlamentar liberal de la Arad! CUM A FOST POSIBIL

Liberalii arădeni i-au egalat pe social-democrați în ceea ce privește numărul aleșilor trimiși să-i reprezinte în Parlamentul României.

Astfel, pe lângă senatorul Ioan Cristina și deputații Glad Varga și Eusebiu Pistru, încă un liberal arădean a depus, astăzi, jurământul în Camera Deputaților. Este vorba de Răzvan Prișcă, arădean care a candidat, însă, în județul Prahova.

„Vă mulţumesc! Celor câteva zeci care m-aţi încurajat să fac pasul spre candidatura, celor câteva sute care m-aţi sprijinit încă de dinainte de a lua această hotărâre, celor câteva mii de liberali prahoveni care aţi muncit în această campanie, celor câteva zeci de mii care aţi crezut şi votat echipa PNL dar şi celorlalte zeci de mii de prahoveni cărora vă trebui să le demonstrăm în următorii 4 ani că le merităm votul. A fost o experienţă extraordinară, o lecţie dură dar, sper, extrem de fertilă şi urmează 4 ani de muncă. Pentru astea toate, vă mulţumesc!”, a declarat Răzvan Prișcă.

razvan-prisca

 

  1. mda. la Arad nu a incaput pe lista de valorile promovate de Falca!!

    Raspunde
  2. Sta liniștit, nu-i valoare…un rebut !

    Raspunde
  3. Nu e de la Arad. La televizor a declarat ca nu are nimic in comun cu Aradul, ca e de la Cluj si ca acum e din Bucuresti. Cand reporterul i-a spus ca mama lui e director de spital la Arad, a sustinut in continuare ca nu are nimic cu Aradul. Atunci de ce ar avea acuma cand afost ales la prahova?

    Raspunde
  4. În parlament trebuiau să ajungă adevatele valori arădene,nu niste prăpăditi si traseisti politici. din păcate un Calimente ori Remetean nu au avut loc din cauza unor neaveniti care au fraudat masiv acum două duminici.sa le fie rușine,au fraudat voința poporului.

    Raspunde
  5. Sunt întru totul de acord..actualii aleși nu reprezintă decât intro mică măsură arădenii.o soluție ar fii sa ne rugam pt anticipate.de rx galis a fost dat senator iar apoi înlocuit din computer,la fel si alții,deoarece ei nu ar fi răspuns la butoanele mafiei.chiar facă unt din partide diferite,cur emetean sau Calimente nu le-ar fi ieșit jocul.s personal sper intro fuziune a dreptei liberale arădene care să formeze un guvern din umbra gata să preia conducerea țării și puterea atunci când poporul leo va cere

    Raspunde
  6. Alt gunoi marca PDL …..Asta nu este avantaj pt. ARAD este un dezavantaj….Rusineeeee….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.