Surpriză INCREDIBILĂ pe care i-a făcut-o unul din CEI MAI FAIMOȘI ACTORI de la Hollywood unei românce

Surpriză INCREDIBILĂ pe care i-a făcut-o unul din CEI MAI FAIMOȘI ACTORI de la Hollywood unei românce

O româncă a avut parte de surpriza vieții ei, după ce a postat un mesaj emoționant despre Festivalul Untold. Ea a scris pe pagina de facebook a evenimentului cât de mult i-a plăcut atmosfera, chiar dacă se apropie de vârsta pensionării. Carmen Stănescu a povestit că și-a dus și tatăl de 86 de ani la concerte și că acesta a fost profund impresionat. Organizatorii Untold, după ce au citit mesajul, i-au pregătit o surpriză de proporții împreună cu Compania Visa Europe.

„Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nici o noapte de la Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am adus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar nu pot scrie multe în afară de: Mulţumesc din tot sufletul familiei mele“, a scris femeia pe Facebook.

Ei l-au contactat pe celebrul actor american Morgan Freeman și l-au rugat să-i nareze comentariul în stilul său inconfundabil, însă în engleză. Freeman a acceptat pe loc, iar Carmen a rămas fără cuvinte!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZPba2tu-_zQ

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.