SURPRIZĂ la CLM! Cine este candidatul independent care a intrat în Consiliul Local Municipal

SURPRIZĂ la CLM! Cine este candidatul independent care a intrat în Consiliul Local Municipal

Potrivit primelor informații, nici un candidat independent nu ar fi obținut un loc de consilier în Consiliul Local Municipal.

Rezultatele oficiale de la BEM (Biroul Electoral Municipal) vin să infirme acest lucru. Astfel, Marin Lupaș, fost candidat independent pentru funcția de primar și pentru funcția de consilier municipal, a intrat în CLM, pentru un nou mandat.

„Mă bucur că nu i-am dezamăgit pe oamenii care mi-au fost alături. Nu atât pentru mine personal, cât pentru echipa care m-a ajutat în toată această perioadă și pentru arădenii care au avut încredere în mine. Eu voi rămâne același și în următorul mandat și voi lupta încontinuare pentru orașul nostru, a declarat Marin Lupaș pentru newsar.ro.

lupas

Potrivit BEM, în componența Consiliului Local Municipal sunt: 12 consilieri PNL, 7 PSD, 2 UDMR, un consilier ALDE (Ionel Ciupe) și Marin Lupaș, independent, în total 23 de consilieri.

  1. ce cauta tradatorul de ciupe din nou in consiliu?

    Raspunde
  2. Felicitari domnul Lupas! Ne bucuram ca ati reusit sa ajungeti din nou in Consiliu, suntem siguri ca veti face o figura frumoasa ca pana acum.

    Raspunde
  3. Ia priviti baieti ! Saci de cartofi Ingalbeniti (PNL-PDL) pe posturi de Consilieri Locali ! Cinste tie Arad-ule

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.