SURPRIZA oferită de Selgros pentru clienți. Ce a pregătit hypermarketul

SURPRIZA oferită de Selgros pentru clienți. Ce a pregătit hypermarketul

Selgros lansează platforma Travel în parteneriat cu TUI TravelCenter. Dezvoltată împreună cu unul dintre cei mai importanți jucători din turism la nivel global, platforma Selgros Travel va prezenta lunar câte zece pachete turistice către destinații deopotrivă populare și exotice, la prețuri cu adevărat speciale și cu posibilitatea de a fi achiziționate rapid.

Pe lângă acestea, platforma oferă posibilitatea de a efectua rezervări hoteliere în toată lumea. Oferta-vedetă de la lansare este pachetul pentru o săptămână în stațiunea cubaneză Varadero, cu prețuri începând de la 999 de euro de persoană.

Alte exemple de oferte spectaculoase valabile de azi pe selgrostravel.ro: Santorini, în septembrie, la 399 de euro, un revelion de top în Dubai la 999 de euro sau un circuit în Toscana, la final de septembrie, la 559 de euro.

„Dorința noastră a fost să răspundem nevoilor de relaxare și descoperire ale oamenilor și să le oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa rapid și ușor pachete turistice. Prin Selgros Travel îmbinăm experiența TUI în turism la nivel global cu pasiunea și eficiența, valori definitorii pentru Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, Director General Selgros România.

„Ne bucură acest parteneriat și avem încredere în reușita lui. Este un model de succes în Europa, așa ne apropiem de clienți, transformăm procesul de achiziție într-unul facil și deschidem încă o ușă pentru toți turiștii români. Nu a fost niciodată mai ușor să călătorim oriunde în lume”, precizează Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România.

Selgros și TUI TravelCenter pregătesc și exclusivități dedicate membrilor unui club de excepție – cel al profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, Clubul Selgros. Astfel, începând cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia de prețuri speciale la rezervările de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.