SURPRIZĂ: Victimele accidentului de la Nădab fugeau de polițiști! De ce voia să scape șoferul

SURPRIZĂ: Victimele accidentului de la Nădab fugeau de polițiști! De ce voia să scape șoferul

Accidentul dintre Nădab și Cintei a avut loc în timpul unei urmăriri ca-n filme, șoferul mașinii implicate fugind de un echipaj de poliție.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad explică cum a avut loc accidentul în care ambele persoane aflate în autoturism au fost rănite.

„În ziua de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 11:50, un echipaj de poliție al Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, a procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab. Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia. Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, într-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanț. În urma impactului, bărbatul aflat la volan, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, unui tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului. Din verificări, a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

ACCIDENT GRAV cu DOUĂ VICTIME în județul Arad! Intervenție a elicopterului SMURD (FOTO + VIDEO)

  1. […] SURPRIZĂ: Victimele accidentului de la Nădab fugeau de polițiști! De ce voia să scape șoferul […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.