SURSE/ Cu cine face Ioţcu TANDEM la alegerile din 2016 în cursa pentru şefia CJA şi Primăria Municipiului

SURSE/ Cu cine face Ioţcu TANDEM la alegerile din 2016 în cursa pentru şefia CJA şi Primăria Municipiului

PNL Arad este „pe jar” după ce s-a aflat cu cine ar putea face Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, tandem la alegerile locale din 2016.

Astfel, o informaţie care circula deja de ceva vreme în partid, potrivit căreia Ioţcu ar urma să candideze la Consiliul Judeţean Arad în tandem cu o persoană care să se bată pentru funcţia de primar al Municipiului Arad, a fost confirmată zilele trecute.

Potrivit surselor noastre, în PNL se vorbeşte despre o întâlnire care ar fi avut loc între Nicolae Ioţcu şi Adela Cristea, cea despre care se discută de ceva vreme în oraş că ar putea candida la funcţia de primar. Întâlnirea dintre cei doi a fost confirmată de surse de la vârful PNL Arad.

De remarcat, că PNL îşi doreşte un alt candidat pe care să-l susţină la alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Arad, posibil Iustin Cionca sau Eusebiu Pistru. În ciuda dorinţei liderilor PNL Arad (n.r. – de fapt, este vorba despre foştii lideri ai PDL), Nicolae Ioţcu a anunţat că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

  1. Un tandem impotriva firii!

    Raspunde
  2. Ce ziceti de impingerea in fata a lui Razvan Popa pentru a candida la Primarie!? Pe asta nu o stiati!

    Raspunde
  3. Acesti as vrea sa devina nimeni dar pentru aceasta Aradenii trebuie sa spuna ce vor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.