SURSE/ DEZASTRU la PNL Arad! Abia a strâns 500 DE ADEZIUNI în municipiu!

SURSE/ DEZASTRU la PNL Arad! Abia a strâns 500 DE ADEZIUNI în municipiu!

Şedinţă fulger şi restrânsă la Organizaţia Municipală a PNL Arad, marţi după-amiază (19.05.2015), în care a ieşit la iveală un lucru mai puţin plăcut pentru foştii democrat-liberali arădeni (care fac parte, acum, din noul PNL): şi anume că abia au reuşit să strângă, de la fuziunea cu vechii liberali şi o infuzie dinspre PP-DD, abia (aproximativ) 500 de adeziuni la noul partid.

Jenant şi de-a dreptul catastrofal pentru cea mai performantă filială din ţară a vechiului PDL, în condiţiile în care a fost „plombată” cu reprezentanţi ai PNL şi PP-DD.

În consecinţă, s-a hotărât ca liderii partidului, împărţiţi pe zone, să adune adeziuni în ideea că acestea vor fi – cel puţin – dublate de voturi la alegerile (locale şi parlamentare) din 2016.

Situaţia este una ce merită atenţie, mai ales că foarte mulţi dintre vechii democrat-liberali nu mai doresc să aibă de a face cu partidul, în special după guvernarea Boc în care li s-a umblat la venituri.

Mai rămân să aderere – mai de voie, mai de nevoie – cei angajaţi pe linie de partid la Compania de Apă, CET, SC TOP SA, Compania de Transport Public, RECONS etc. Sau, eventual, membrii de partid angajaţi ai firmelor private care au contracte cu administraţia locală…

De urmărit!

  1. nu va mai suporta nimeni oricum!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Asta este rezultatul si valoarea lu JANI PISTRUI (bugigoaie pt. cei din zona)a dus in partid numai Fini Nasi Verisori Persoane simpatice ei (lingai….)cu un nivel de cunostinte sub al ei…..Giani Pistrui=Elena UDREA de ARAD…..Tineti-o tot asa si ramaneti amintire…..Nu va mai suporta ARADENII la cat ati fost de buni…..Orce lucru ati facut in orasul asta l-ati facut numai pentru interesul vostru personal…..vezi ce faci DNA nu dormi!!! PDL+PNLARAD=Gasca!!! Nu este partid….

    Raspunde
  3. stati linistiti. asta e inceputul sfarsitului pentru Falca & co. si e de bine nu e de rau

    Raspunde
  4. Vai si amar! Turba Pinocchio!

    Raspunde
  5. Asa! Prea mult si.au batut joc de Arad si aradeni! Oricum ei ar fi trebuit sa completeze si gaura lasata de Ciupe cand o plecat la Tariceanu cu vreo 300…sa plece toti din partea mea si sa ramana doar familiile-partid

    Raspunde
  6. Pai sa o puna pe Chirilov sa fure adeziuni, ca la asta se pricepe cel mai bine. Asa cum a furat bani de la noi femeile ce am muncit pentru PDL din Aradul Nou asa sa fure adeziuni pentru voi. Oricum Dumnezeu nu doarme….

    Raspunde
  7. poate ca ne-am saturat sa fim condusi de toti incompetentii si de mahalagioaice care injura ca la usa cortului. partidul elegant de pe vremea d-lui Seculici a ajuns troaca de porci

    Raspunde
    • CEI DE LA CONDUCEREA PNL (fost PDL) BUCURESTI NU VEDETI CE SE INTAMPLA LA ARAD,DE CE NU LUATI MASURI,LASATI PARTIDUL SA-L DISTRUGA FALCA&PISTRU.iNCA SE MAI POATE FACE CEVA ,NOI CEI MULTI ASTEPTAM PLECAREA LOR…PARTIDUL EXISTA IN TACERE IN LINIA DIN SPATE.DAR FARA GIANINA SI CHIRILOV.

      Raspunde
  8. dezastrul tandemului Falca-Pistru…………

    Raspunde
  9. Stati linistiti ca o sa fure adeziunile cum au furat voturile la alegerile pentru conducerea partidului.De fapt ce partid? asta este o adunatura de inculti condus de o analfabeta si o BUGIGOAIE pe nume dna. PISTRU,in care nu intrii decat daca bati codul pin”GIANIIIIII”.

    Raspunde
  10. DNA sa se sesizeze de unde are fam.PISTRU bani sa-si mediteze fiica la Bucuresti.Din cate stiu dna Pistru nu lucreaza,ia bani din consiliile de administratie ca toti lingaii lor.Daca ai salariu de stat in Romania nu iti permiti sa-ti trimiti copii la meditatii in capitala cu avionul o data pe saptamana.SAU POATE LA EI SE INMULTESC BANII DE LA SOARE SI APA!

    Raspunde
  11. Un lucru e foarte clar, adevarati liberali sant alaturi de Ionel Ciupe in Partidul Liberal Reformator , cei care au ramas alaturi de falchisto – basisti nu pot fi decit niste slugoi amarati.

    Raspunde
  12. E vina lui Seculici ca a avut incredere in Chirilov! Ea nu fiind altcineva decat omul lui Geani, trimisa sa-l saboteze! Dar oamenii astia razbesc intotdeauna!

    Raspunde
  13. Pai nu mai e Ciupe sa faca din pix vreo 30 000….. Asa ca in vremurile bune.

    Raspunde
  14. Mai imputiciune fecaloida ….ce ar fi sa te duci tu in pas alergator si sa sari cu capul acolo unde iti e locul , fix in latrina politicii.

    Raspunde
  15. toti pnlistii de buna credinta sa plece la plr.

    Raspunde
  16. Din fericire pentru cei care mai vor sa faca politica liberala exista PLR – LIBERALII .

    Raspunde
  17. ca sobolanii care parasesc masiv vaporul care urmeaza sa se scufunde , asa se delimiteaza si fraierii care l-au sustinut pana acum pe gogu de noul pnl

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.