SURSE/ Se ASCUTE LUPTA în PNL Arad! Geanina Pistru, prinsă la mijloc între Ghiţă şi Eusebiu

SURSE/ Se ASCUTE LUPTA în PNL Arad! Geanina Pistru, prinsă la mijloc între Ghiţă şi Eusebiu

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, deputatul Eusebiu Pistru ar putea fi următorul care îşi va anunţa candidatura la funcţia de preşedinte al PNL Arad, după Gheorghe Falcă şi Călin Abrudan.

Eusebiu Pistru se bazează pe voturile vechilor liberali din judeţ (aici va trebui să cadă „la pace” cu Abrudan) şi pe cele ale unei însemnate părţi din vechiul PDL. Pistru are însă o problemă: Soţia sa, Geanina, care pare dispusă să meargă pe mâna lui Gheorghe Falcă la alegerile interne din partid. Rămâne de văzut ce va alege, în cele din urmă, Geanina Pistru: Să-i fie alături soţului, la bine şi la rău, aşa cum a jurat, sau să-l lase baltă atunci când acesta are mare nevoie de ea (voturile de la municipiu, controlate de Geanina, ar putea hotărî câştigătorul).

Nu în ultimul rând, în competiţie ar putea intra senatorul Ioan Cristina, fostul preşedinte al vechiului PNL Arad, care nu a exclus, în totalitate, o candidatură. Eventuala intrare în luptă a senatorului ar încurca şi mai rău lucrurile în filială.

  1. fumigena. Pistru e de fapt de partea lui Falca

    Raspunde
  2. este vorba de aceeasi strategia mizerabila
    se incearca dispersarea voturilor inscriind
    niste iepuri in competitie care sa-i netezeasca
    drumul marelui vizionar , care se asigura din timp
    ca cele 20 % de care este sigur ii vor fi suficiente sa fie reales .

    Raspunde
  3. arnold stie!!!

    Raspunde
  4. hei Gianina voteaza cu TIPEIIIIII

    Raspunde
  5. Gianina e influentabila. Si e pe duca. Politica ‘pumnului in gura’ adoptata de la 007 a distrus-o incet, incet, cat si aplecatul urechii la tot felul de balacarii. Isi indeparteaza si ultimii oameni devotati, buni sau rai, dar devotati ei. Cat il priveste pe Pistru, ce sustinere? Ce sotie? Divortati pare-mi-se ca sunt de ceva vreme, nu numai in fapt.

    Raspunde
  6. Deci daca vreti sa se mai cheme PNL sa fie presedinte pe judet Calin Abrudan, dar daca tot vreti sa reveniti la adevaratul nume atunci puneti-va camasile portocalii pe voi si scrieti mare pe sedii PDL.

    Raspunde
  7. Cred că marea problemă a acetor alegeri din filiala arădeană este aceea că de fapt nu e nici o problemă. Ce contează cine e șef la această gașcă?

    Raspunde
  8. https://rodiagnusdei.wordpress.com/2013/10/08/religiile-din-romania-pe-judete-baptisti-penticostali-ortodocsi-si-atei/
    acum intelegeti de ce frecventeaza falca mai multe biserici neoprotestante
    de aici vin voturile
    apropo toti primari aradeni de dupa revolutie au fost pocaiti

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.